Vilniečiai pašiurpo išvydę prie vairo sėdinčius berniukus: matosi, kad 7-metis – patyręs vairuotojas

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Vilniuje, Pilaitės mikrorajone gyvenantys miestiečiai išvydo neįprastą vaizdą – prie automobilio vairo sėdo grupelė mažamečių. 

Prie vairo – mažametis

Savaitgalį viena Pilaitės gyventoja pasidalino vaizdais, kuriuose matyti į aikštelėje stovintį automobilį „Mercedes-Benz“ lipantys keturi berniukai. 

„Žiauru... Taip ramu buvo gyventi... Kai bendruomenės narys rašė, kad rusakalbiai vaikai keikiasi ir daužo viską, tai čia žiedeliai. Manau, čia tie patys. Matosi, kad septynmetis – patyręs vairuotojas. Tik, manau, mašinos savininkas net nežino, kad septynerių metų vaikas važinėjasi jo mašina“, – rašė ji.

Pasak jos, vienas berniukas automobilį atrakino ir vėliau užrakino pulteliu. 

Tokie vaizdai sulaukė aršių Pilaitės gyventojų diskusijų internete.

„Panašu, reiks pradėt „Subaru“ rakinti naktį“, – komentavo viena pilietė.

Tačiau vieni piktinosi ne vaikais, o vaizdus internete paviešinusia moterimi.

Matosi, kad septynmetis – patyręs vairuotojas.

„Kokio asocialumo ir bukumo reikia būt tokius dalykus matant sėdėt, filmuot ir komentuot. Per tą laiką jau nudaužt kažką galėjo. Kamera ir telefonas trukdo vaikščiot, eit stabdyt tokius?“ – piktinosi vienas komentatorius.

„O jei tai tėvų automobilis? Už galimą šmeižtą galite susilaukti nemalonumų. Iškart galėjote išeiti sudrausminti“, – antrino kitas internautas.

„Nesuprantu vieno dalyko – kam akcentuoti, kad jie rusakalbiai, viską laužo, daužo ir keikiasi. O lietuviai, latviai, anglai nesikeikia, nieko nelaužo, visi angelėliai?“ – retoriškai klausė dar vienas mikrorajono gyventojas.

Paaiškėjo savininkas 

Kaip vaikai įsėdo į automobilį, portalui diena.lt paaiškino Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Pasak jos, rugpjūčio 6 d. 17.45 val. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Tolminkiemio gatvėje, baltos spalvos automobiliu „Mercedes-Benz“ važiavę nepilnamečiai galimai atsitrenkė į kitą automobilį.

Vis dėlto į vietą atvykę policijos pareigūnai jokios avarijos neišvydo. Grupė 9–10 metų berniukų išties trumpam buvo įsėdę į automobilį ir jį perstatė į kitą aikštelės vietą, tačiau į jokią mašiną atsitrenkta nebuvo.

Paaiškėjo, kad automobilio savininkė – 48 metų moteris. Ji policijos pareigūnams paaiškino, kad, jai nežinant, jos vaikas su draugais iš jos striukės paėmė mašinos raktelius ir, nuvykę prie automobilio, sumanė iškrėsti pokštą – perstatyti „Mercedes-Benz“ į kitą aikštelės vietą.

Moteris pretenzijų vaikams neturėjo, kadangi automobilis nebuvo apgadintas.

Be to, Vilniaus policijos atstovė paneigė, kad vaikai – rusakalbiai.

„Visų vaikų pavardės yra lietuviškos“, – pabrėžė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tas komentatorius kuris verke kad filmavo vietoje to kad ejo ir sustabde, tikriausiai gimes buvo numestas ant galvos ir mano kad yra supermenas. Ne velnio jis nebutu nieko ten padares, tegul patyli

Rita

Rita portretas
Kodel akcentuoti, kad jie rusakalbiai- geras klausimas, O gi todel , kad cia Lietuva.

7777

7777 portretas
Saunuoliai vaikai kad 7metu jau moka vaziuot o ne kaip puse isigimeliu vazineja po miesta ir nesupranta ka daro prisipirke teisiu... Uzauge gerai vairuos. Mane nuo 5 metu tevas an keliu sodino ir duodavo vairuot. Uztat db visos kategorijos ir visos islaikytos is pirmo karto.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių