Vilniuje ant pastato išpurkšta svastika, rastas, kaip manoma, savadarbis sprogmuo

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje ant sienos rasta išpurkšta svastika ir, kaip įtariama, savadarbis sprogmuo, pranešė Policijos departamentas.

Anksti ryte J. Balčikonio gatvėje ant „Technopolio“ pastato sienos pastebėtas dažais išpurkštas užrašas ir svastikos ženklas, o šalia įėjimo durų padėtas plastikinis maišelis su daiktu, panašiu į savadarbį sprogmenį.

Įvestas planas „Skydas“. „Aro“ išminuotojai nukenksmino daiktą ir pristatė jį tyrimui. Ar tai iš tiesų buvo sprogmuo, kol kas nėra nustatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visi „kamerizuokimės”

Visi „kamerizuokimės” portretas
nes be vaizdo kamerų tie Vagnerio „nuotoliniai darbuotojai” pils ant mūsų tiek purvo, kiek mes jiems leisime (nepričiupsime). O jie stengiasi - yra, kas už kvaišalų dozę bet ką padaro, ir yra, kas lyg pagal signalą per visą pasaulį paleidžia „Givalt” riksmą, puola užsidarinėti „nuo litofcų keliamų pavojų”... Daroma viskas tas pat, ką ir Ukrainoje jų samdiniai išdarinėja, vėliau spiegiantys jog tai „dešinieji, banderininkai” daro... Lygiai taip pat, kaip vagis, pavogęs ir puolęs sprukti, bėga ir šaukia, pirštu į priekį rodydamas: „Vagis, laikykite vagį!”

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Zalieji zmogeliukai, dusanskiu ainiai eina i kova ir pradeda provokacijas... Ta jau zmones mate 1917 metais...

Ornitologist

Ornitologist portretas
Arteja ziema, nepamirskime pauksteliu. Zylutems lasiniu, ar kiaules ausis kalima prikalti ne, tik prie sinagogos duru...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių