Vilniuje siautėjusią girtą vairuotoją sustabdė pilietiški vairuotojai

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą Vilniuje, Zarasų gatvėje, sukėlusi avariją vairuotoja spruko iš įvykio vietos. Tačiau toli nenuvažiavo, nes netrukus kitas vairuotojas užkirto jai kelią, išlaipino iš automobilio ir paėmė raktelius.

„Avarija įvyko sausio 25 dieną apie 11 val. Zarasų gatvėje. Kaip man pasakojo kolegos, vairuotoja kliudė vieną iš automobilių. Kliudytos transporto priemonės vairuotojas ėmė ją vytis, nes moteris nesustabdė vairuojamos transporto priemonės ir nuvažiavo toliau. Tada vairuotojas susisiekė su policija, tai jam padėjo padaryti Bendrojo pagalbos centro operatoriai“, – įvykių seką pasakojo BPC atstovė Vilma Juozevičiūtė.

Jos turimomis žiniomis, dar neprivažiavus Migracijos departamento pastato, esančio netoli Sapiegos ir Antakalnio gatvių sankryžos, avariją sukėlusios vairuotojos automobiliui kelią užkirto kitas automobilis. O jo vairuotojas išlaipino ir paėmė iš moters jos transporto priemonės raktelius.

Portalas 15min.lt praneša, kad atvykus pareigūnams iš įvykio vietos sprukusiai vairuotojai buvo nustatytas 2,66 prom. girtumas.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTAntakalnio gatvėSapiegos gatvėneblaivi vairuotojagirta vairuotoja

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
PRIEŠ KELETĄ METŲ TAIP PAT PASIELGĘS PILIETIS BUVO PATS PRIPAŽINTAS KALTU, UŽ NETEISĖTĄ LAISVĖS SUVARŽYMĄ .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių