Vilniuje iš daugiaaukštės aikštelės iškritusiai vairuotojai – 5 eurų bauda

  • Teksto dydis:

Balandį Vilniuje iš daugiaaukštės prekybos centro aikštelės iškritusios vairuotojos istorijoje – naujos detalės. Moterį apklausus pareigūnams jai skirta bauda.

Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja teigė, kad vairuotojai dėl šio incidento pritaikyta Administracinių nusižengimų kodekso 417 straipsnio 8 dalis.

Už tokį pažeidimą moteris galėjo būti nubausta nuo 10 iki 12 eurų.

Tačiau vairuotojai nuspręsta skirti pusę baudos. Ji turės sumokėti 5 eurus, nes nusižengus pirmą kartą ar pripažinus savo kaltę bauda sumažinama.

Portalas primena, kad nelaimė įvyko balandžio 25 d. Iš „Europos“ prekybos centro aikštelės penktojo aukšto Vilniuje, Konstitucijos prospekte 7A, iškrito automobilis „BMW X6“.

Balandžio 26 d. socialiniuose tinkluose paplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip iš aikštelės iškrenta moters vairuojamas automobilis.

Tik per plauką pavyko išvengti kitos nelaimės. Likus akimirkai iki BMW nukritimo ant gatvės iš prekybos centro aikštelės išvažiavo kitas automobilis.

Per eismo įvykį sunkiai sužalota automobilio vairuotoja. 40-metę iš visiškai suknežinto BMW vadavo ugniagesiai. Ji išgabenta į Vilniaus ligoninę. Paaiškėjo, kad moteriai plyšo kepenys, lūžo šeši šonkauliai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O kiek jai priteista už padarytą žalą?..

:)

:) portretas
Bauda tam, kad butu pati apkaltinta ir nebeliktu prekybos centro kaltės jog aikštelė tik šiferiu aptverta.

lina

lina portretas
Niekaip neįdomu , kaip ji ar neliko invalide?Likti gyvą po tokio smugio , laimejimui prilygstą aukso puodui .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių