Vilniuje – katino gelbėjimo operacija: pavojingai įstrigo dešimto aukšto lange

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytą pravirame Vilniuje esančio daugiabučio lange įstrigus katinui, keturkojo nelaimėlio vyko gelbėti ugniagesiai.

Vaizdo įrašu, kuriame matoma gyvūno gelbėjimo operacija, socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo Karoliniškių mikrorajono gyventojai. Jie dėkojo ugniagesiams, kad šie neliko abejingi ir atskubėjo į pagalbą įstrigusiam keturkojui.

„Dievulėliau, vargšiukas“, – matydama nufilmuotą vaizdą feisbuke komentavo Kristina. „Niekada nemaniau, kad įmanoma taip pralįsti“, – stebėjosi Monika. „Tai – neįmanoma, jis užstrigo. Jei gaisrininkai nebūtų išgelbėję, po kurio laiko būtų lūžęs stuburas“, – spėjo Živilė. „Daug tokių atvejų, kurie pasibaigė žūtimi“, – sakė Inga.

„Visiems, turintiems smalsius katinėlius, rekomenduojama prie langų ir balkono durų prisisukti tokias trikampes apsaugas groteles. Labai daug katinų, medžioja, užstringa taip atidarytuose languose ir žūsta. Gerai, kad ši buvo išgelbėta!“ – patarė Kristina.

„Aš galvojau, kad kačiukas kažkur lauke, prie namų, miaukia.Susirošiau nueiti paieškoti ir paimti sau trečią – du jau turiu. Išejau, ir va, ką pamačiau“, – atviravo vaizdo įrašo autorė.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovo, iškvietimo į Vilniuje, Karoliniškėse, esančią R. Jankausko gatvę, ugniagesiai sulaukė liepos 25 d. 

Jiems buvo pranešta, kad dešimtajame daugiabučio aukšte, pravirame lange užstrigęs katinas. Atvykus į įvykio vietą, keturkojis nelaimėlis buvo įstrigęs tarp praviro lango rėmo. Deja, namuose nieko nebuvo. Todėl įvertinus esamą situaciją teko kelti aukštyn kopėčias ir keltuvą. 

Katinas – išlaisvintas ir perduotas gyvūnų globos atstovams.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

IR DAR

IR DAR portretas
KATINAS NEPASKIEPYTAS IR NETESTUOTAS....

Andrius

Andrius portretas
gražu

neblogai

neblogai  portretas
Taps auksiniu katinu, kai šeimininkams teks apmokėti ugniagesių darbo išlaidas. Bet ko tik dėl augintinių nepadarysi!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių