Vilniuje nevaldomas autobusas prie stotelės sunkiai sužalojo moterį

Vilniuje, Santariškių rajone, šeštadienio popietę maršrutinis autobusas, sutrikus jo vairuotojo sveikatai, tapo nevaldomas – išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kliudė du stovinčius automobilius „Škoda“ ir „Toyota“, vėliau užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkė šalia Klinikų viešojo transporto stotelės buvusią moterį.

Eismo įvykis užfiksuotas apie 14.30 val.,  sužalota 1973 metais gimusi moteris, kurios būklė yra sunki, išvežti į ligoninę, BNS patvirtino Policijos departamento atstovės Revita Janavičiūtė.

1961 metais gimęs autobuso vairuotojas po medikų apžiūros paleistas.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Vilniujeautobusassužalota moterisstotelėSantariškių gatvėLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojai nori mažai dirbt ir daug uždirbt

Vairuotojai nori mažai dirbt ir daug uždirbt portretas
Dar mat jie skundžiasi kad daug dirba, bet ir uždirba, daug gauna už viršvalandžius. O jeigu kaip čia vienas parašė kad vairuotojai dirbtu po 6 val , tai nieko ir neuždirbtu. Pirmiausia reikia daktaram žiūrėt kai vairuotojai eina med.patikrinimą, ar jis tikrai yra sveikas, ar paskui nenumirs už vairo bevažiuodamas, nes tokiem invalidam labai daug duoda pažymų kad tipo viskas gerai, sveikata gera, bet paskui numiršta bevažiuojant.

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Mūsų darbo diena būna po 9 valandas pastovaus važiavimo. Dažnai vairuoja be pietų pertraukos. Stresas. Nuovargis. Ačiū susiekimo paslaugom už tokias darbo sąlygas. Už tokius grafikus. Manau čia ne paskutinė avarija bus ateitije

Vadyla

Vadyla portretas
Kad varuotojai vargsta tai niekam neydomu,bet kad teiseja prisilakus padaro avarija tai va cia jau problema ir tas slykstyne Valantinas kliedi kad issaugot uz lakima pencijas,tai davai visi kas sunkiai dirba visi lakam ir tai bus pateisinimas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių