Vilniuje rastas nuskendęs vyras: manoma, kad tai – žuvęs dviračių sporto treneris

  • Teksto dydis:

Neryje prie Verkių malūno sekmadienį rastas nuskendusio vyro kūnas.

Įtariama, kad tai – prieš beveik mėnesį ant Neries ledo į vandenį įlūžęs dviračių sporto treneris Vaidas Rimkus.

„Rastas vyriškio kūnas. Įtariama, kad tai – nuskendęs treneris“, – BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas Giedrius Vaičiulis.

Anot ugniagesių, kūnas iš vandens ištrauktas apie 10 valandą, jį rado tikslinę paiešką vykdę Lietuvos šaulių sąjungos nariai.

Primename, kad vasario 27 dieną Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Vilniuje, ties Meškeriotojų gatve, Neries upėje vyras paniro po ledu.

Kartu su juo įlūžo ir moteris, tačiau jai išsigelbėti pavyko, o 1977 metais gimusį V. Rimkų srovė nunešė po ledu.

Į įvykio vietą tąkart išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui. Po ledu panirusio vyro ieškojo gelbėtojai.

Vėliau paaiškėjo, kad nuskendo dviratininkų treneris V. Rimkus. Apie tai savo feisbuko paskyroje paskelbė asociacija „Top Team Cycling“. Ji vienija kalnų dviračių sporto šakos entuziastus. „Liūdna žinia visai dviračių sporto bendruomenei – Neryje, bandydamas išgelbėti iš vandens savo augintinį, nuskendo treneris Vaidas Rimkus. Užuojauta šeimai ir artimiesiems“, – tąkart rašyta feisbuko paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kas iš tos užuojautos, kai šunpalaikis gyvas, o žmogus dėl jo nuėjo po ledu. Siūlau taip visiems šunmyloms daryti, gal bus mažiau apšiktų pakampių ir sukandžiotų vaikų.

Uzuojauta

Uzuojauta portretas
Anonime tai tu pats šunpalaikis uzuojauta artimiesiems

Vladas

Vladas portretas
Jeigu šunį būtu vedžiojęs su pavadėliu,būtu to nebuvę.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių