Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje sulaikyti į automobilius laužęsi jaunuoliai

2013-10-16 21:13
BNS inf.
Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Vilniuje trečiadienio naktį policija sulaikė iš automobilių vogusius jaunuolius.

Apie 1.15 val. gautas pranešimas, kad Medeinos gatvėje keturi asmenys išdaužė automobilio "Honda" durelių stiklą, galbūt pavogė viduje buvusius daiktus ir pasišalino "Audi" automobiliu. Įtarus šiuo nusikaltimu, netrukus buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę vienas įtariamasis – R. R.-B., gim. 1987 m. Įvykio tyrimas tęsiamas.

Be to, 00.45 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Fabijoniškių gatvėje keli vyriškiai išdaužė automobilio "Ford Transit" durelių stiklą ir nuvažiavo „Audi 80“ automobiliu, kurio numerius pranešėjas įsidėmėjo.

Atidžiai ieškoję, patruliai įtariamųjų neaptiko. Vėliau, apie 1.15 val. patruliuojantiems pareigūnams vėl pranešta, kad Medeinos gatvėje trys ar keturi vyrai išdaužė "Honda" automobilio šoninį langą, galbūt pavogė jame buvusius daiktus ir nuvažiavo "Audi" automobiliu su tuo pačiu valstybinės registracijos numeriu.

Pasak policijos pranešimo, operatyviai atvykęs patrulių ekipažas "Audi" pastebėjo važiuojant Medeinos gatve. Vairuotojas sustojo ir automobilyje buvę vyrai puolė bėgti į aplinkinių namų kiemus. Vienas jų susirado slėptuvę tarp prie namo laiptinės stovinčių šiukšlių konteinerių, tačiau neišvengė sulaikymo.

Automobilyje "Audi" rastas laužtuvas, atsuktuvai, plaktukas stiklams išdaužti, peilis, trys automagnetolos. Įtariamasis, 17-metis D.L., pristatytas į policijos komisariatą, įvykis tiriamas toliau.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų