Du dviratininkai susidūrė su automobiliais: vienas važiavo per perėją, kitas – priešpriešine juosta

  • Teksto dydis:

Vilniuje šeštadienį per eismo įvykius sužaloti du dviratininkai, pranešė Vilniaus policija.

Pasak policijos, šeštadienio vakarą, apie 18.46 val. Šilo gatvėje 35 metų moters vairuojamas automobilis „BMW 535“ susidūrė su į priešpriešinio eismo juostą išvažiavusiu dviratininku.

39 metų dviračio vairuotojas dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Apie 21.56 val. Laisvės prospekte dviratininkas, važiuodamas per pėsčiųjų perėją, atsitrenkė į automobilį „Mini Countryman Cooper“, vairuojamą 27 metų vyro.

47 metų dviratininkas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Policija vertina surinktą medžiaga dėl galimo kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarijos vilniujedviračio avarijasusidūrė dviratis su automobiliu

NAUJAUSI KOMENTARAI

yawer k

yawer k portretas
Idiotų dušu matj - vesiuos dviratį kai ir skarbonkes stums rankomis per perėjas. Nė nebandau, nes tada pats važiavimas dviračiu tampa beprasmiškas. Dažnai bėgdamas matau pralenkusių mane automobilių eiles prieš kokius 200 m iki sankryžos, pirmas prabėgu nutaikęs tarpą. O dviratininkus, laukiančius malonės prie sankryžos palieku už kokių 300 m. O prie "išmaniųjų" šviesoforų galima būtų įrengti užeigas ar svečių namus, kad būtų galima sulaukti palankaus signalo, kaip anksčiau vėjo jūros uoste. Manau kad verslininkai pasinaudos mano idėja

..

.. portretas
Visokių būna. Kartais ir be šviesų naktį važiuoja su paspiryuku ar dviračiu. Kartais ir automobiliai nepraleidžia per perėjas (gal KET nemoka), tu veskis tą dviratį ar važiuok.

Na,jie

Na,jie portretas
elgiasi taip,lyg kesintusi dviraciu suzaloti ar net sunaikinti vairuotojus,tie maklaudai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių