Žiauriai sugyventinę nužudžiusio ir mieste siautėjusio vyro byla perduota teismui

  • Teksto dydis:

Vilniaus apygardos teismui perduota sugyventinę žiauriai nužudžiusio bei gatvėje agresyviai besielgusio vyro byla, antradienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

Pasak policijos, birželio 11 dieną buvo gautas pranešimas, kad Skroblų gatvėje triukšmauja ir agresyviai namo laiptinėje bei gatvėje elgiasi 1975 metais gimęs vyras. Vėliau pranešta, kad vyras taip pat įsibrovė į patalpas, išdaužė automobilių stiklus, apgadino vaizdo stebėjimo kameras ir vaikščiojo vidury važiuojamosios kelio dalies.

Agresyviai besielgusį vyrą sulaikę pareigūnai netrukus nustatė, kad jis prieš tai itin žiauriai nužudė savo 1968 metais gimusią sugyventinę.

Nuomojamame bute atliktų kratų metu pareigūnai rado žmogžudystės įkalčius ir kitus nusikaltimui išaiškinti svarbius įrodymus.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad prieš kelis mėnesius į sostinę su nužudytąja atsikraustęs vyras prieš ją smurtavo ir anksčiau, dėl smurto artimoje aplinkoje policija jau buvo pradėjusi tyrimus.

Policijos duomenimis, kelias savaites iki nužudymo vyras girtavo.

Teismo kaltinamasis laukia suimtas, jis bus teisiamas dėl itin žiauraus savo šeimos nario nužudymo, viešosios tvarkos pažeidimo ir svetimo turto sunaikinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Girtavo,smurtavo,policijai buvo žinoma,buvo pradėti tyrimai ir kas iš to? galiausiai itin žiauriai nužudė.Ar tai čia tokia demokratijos išraiška?Ar demokratijos išsigimimas.Tikriausiai durnizmas.Nieko negalima padaryti,kol nieko baisaus nepadaryta,laukiama kol taip atsitiks.Negalima pažeisti žmogaus teisės į žmogžudystę.Valio.Iki ko nusirideno šita santvarka be pavadinimo,ir iš viso ar yra čia kokia nors santvarka?Nyku,ir visur juoda.Visi teisūs nes tokia teisė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių