Mieste atnaujino greičio slopinimo kalnelius

Klaipėdos gatvėse atnaujinti vadinamieji gulintys policininkai – greičio slopinimo kalneliai, kurie įrengti per visą gatvės plotį. Dalis įrenginių buvo visiškai susidėvėję.

Klaipėdos gatvėse atnaujinti vadinamieji gulintys policininkai – greičio slopinimo kalneliai, kurie įrengti per visą gatvės plotį. Dalis įrenginių buvo visiškai susidėvėję.

Greičio slopinimo kalneliai atnaujinti 16 vietų: Kretingos, Mogiliovo, Debreceno, Naujakiemio, Klaipėdos, I.Simonaitytės, Varpų, Panevėžio, Rūtų, Laukininkų ir Paryžiaus Komunos gatvėse. Pastarosiose dviejose arterijose bus atnaujinta po du greičio ribojimo kalnelius.

Greičio mažinimo kalneliai paprastai įrengiami prie švietimo įstaigų. Šie įrenginiai atnaujinti ir kelyje, vedančiame į Kruizinių laivų terminalą.

Dar du nauji bus sumontuoti Vėtros ir Ryšininkų gatvėse. Šiose vietose įgyvendinamas Saugaus eismo komisijos sprendimas.

"Šie darbai jau baigti. Gal kažkurioje vietoje kalnelių ir neatnaujinome. Jei pamatysime rudeninės apžiūros metu ar praneš gyventojai, vėl imsimės darbų", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė.

Naujieji kalneliai tradiciškai yra dviejų spalvų – geltonos ir juodos. Jie yra platesni nei senieji įrenginiai. Pastarųjų plotis siekia 45 cm, o naujųjų – 90. Be to, jie yra nuožulnesni, tad kyla mažiau triukšmo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Felix

Felix portretas
Strevos g. baigesi prie Minijos gatvįs.O atkarpa Minijos iki Nefridos priklauso Nidos g.

maldaujam

maldaujam portretas
irenkit kalnelius Strevos gatvej nuo Minijos gatves link Nefridos poliklinikos! maldaujam. ten trumpa gatves atkarpa, taip pat salia darzelis, Nidos 40c ir 40b namu kiemai, o vairuotojai lekia kaip pasiute!!! maldaujam irenkit kalnelius.

Aš portretas
Paryžiaus Komunos gatvę visų pirma reikėtų suremontuoti visą, tų kalnelių net nereikia - yra "natūralių" pakankamai...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių