Ūkio bankas išleidžia dvi obligacijų emisijas

Ūkio bankas rugpjūčio 23 – rugsėjo 21 d. platins dvi obligacijų emisijas – litais ir eurais.

Vienerių metų trukmės fiksuotų palūkanų Ūkio banko obligacijų metinis pelningumas litais siekia 5,2 proc., eurais – 3,5 procento.

„Šiandieninė ekonominė situacija lemia šio taupymo būdo populiarumą.  Obligacijos – patikima, fiksuotą uždarbį užtikrinanti taupymo priemonė. Įsigijus obligacijų, galima uždirbti daugiau nei padėjus terminuotąjį indėlį.  Tai  galimybė padidinti santaupas, esant subalansuotai rizikai ir palankioms palūkanoms“, - sakė Ūkio banko Finansinių institucijų ir išteklių departamento direktorius Marius Arlauskas.

Jis pabrėžė, kad šių Ūkio banko vertybinių popierių emisijų kaina priklausys nuo obligacijų įsigijimo datos. Nusprendusieji obligacijų įsigyti anksčiau, turės galimybę už jas mokėti mažiau. Obligacijų emisijos bus išpirktos 2011 m. rugsėjo 29 d. sumokant nominalią vertę ir sukauptas palūkanas už kiekvieną obligaciją.

Ūkio bankas savo klientams sudarys galimybes obligacijų nusipirkti ne tik banko filialuose bei klientų aptarnavimo skyriuose, bet ir naudojantis internetinės bankininkystės sistema Eta bankas.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių