J. Statkevičiaus dovana Motinos dienai – naujausios kolekcijos pristatymas

  • Teksto dydis:

Motinos dienos proga dizaineris Juozas Statkevičius paruošė tikrą staigmeną – televizijos žiūrovams jis padės pasijusti tarsi vienoje iš mados sostinių, Paryžiuje.

TV3 ir TV3 Play žiūrovai sekmadienio popietę galės paskirti madai ir pamatyti svajonėmis ir elegancija alsuojančią naujausią dizainerio kolekciją – pavasaris/vasara 2021.

Tačiau tai – ne vienintelė maloni naujiena J. Statkevičiaus gerbėjams.

Be to, kad žiūrovai turės galimybę pasisemti įkvėpimo ir išvysti naujausią dizainerio kolekciją, jie taip pat bus kviečiami išgirsti ir nuoširdų  interviu, kuriame J. Statkevičius pasidalins savo įžvalgomis apie meną, madą, ir, žinoma, kūrybą. Net ir interviu vieta su urbanistinio interjero stiliaus detalėmis pasirinkta neatsitiktinai – dizaineris pagalvojo apie viską.

Niekuomet žodžio kišenėje neieškantį Juozą kalbins TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina Rimienė, kuri neslėps, kad naujoji dizainerio kolekcija ją ypatingai sužavėjo. Žinoma moteris nuo galvos iki kojų bus pasipuošusi būtent J. Statkevičiaus kurtais, naujausios jo kolekcijos drabužiais. Net K. Rimienės šukuosena bus tokia, kokia buvo sukurta  dizainerio modeliams.

Tai – pirmasis kartas, kai J. Statkevičius savo kolekciją pristato vaizdo įrašo formatu, ir, nors teigia, kad viską paruošti per karantiną buvo tolygu skrydžiui į kosmosą, nepaisant to, rezultatu yra labai patenkintas. Anot dizainerio, kolekcija jau sulaukė įvertinimo ir iš užsienio.

J. Statkevičius tikina, kad šis jo kolekcijos pristatymas – puiki dovana Motinos dienos proga, kadangi mada – ne tik estetika, bet ir geros nuotaikos skleidėja. Dizaineris intriguoja ir užsimena, kad ši kolekcija, kaip niekad anksčiau, bus ypatingai skirta nešiojimui.

„Geriau vieną kartą pamatyti, nei 100 kartų išgirsti“, – šypsosi dizaineris ir kviečia žiūrovus šventinį sekmadienį praleisti madingai.

Naujausios dizainerio J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymas bei išskirtinis interviu su K. Rimiene – šį sekmadienį, 17.25 val. per TV3 ir TV3 Play.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Įdomu kokios pakraipos mūsų Kaunietis.

ciuana

ciuana portretas
Juozukas visai nusivaziavo nei viena pana nebeziures, reikes keisti oretacija

Vika

Vika portretas
Statkeviciui reikia keisti kirpeja. Kas ji taip klaikiai apkirpo. Kam save taip karikaturinti, nesuprantu. Negi jis pats aklas ir nemato,kaip atrodo? Baisu!
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių