Garsių šeimininkų augintiniai – mylimi ir laimingi

  • Teksto dydis:

LNK laidos „Gyvūnų pasaulis“ kūrėjas ir vedėjas Paulius Kaupelis neslepia, kad jo mylimiausi – šunys, tačiau laidoje dėmesio skiria visiems augintiniams. Ir, žinoma, jų šeimininkams.

Mat laidą pusiau juokais, pusiau rimtai vadina gyvūnų gyvenimo būdo laida. „Vadinasi, mes ne tik informuojame žmones, kaip reikėtų maudyti šuniuką ir kačiuką, kaip prižiūrėti papūgėlę, bet visa tai pateikiame per žinomų Lietuvos žmonių patirtis“, – sako žurnalistas.

Konkurentai: žurnalistė, televizijos laidų Karolina Liukaitytė namuose džiaugiasi net dviem augintiniais – beplaukėmis jūrų kiaulytėmis. Jos atsirado dukrai ėmus prašyti augintinio. Šuniui nepasiryžo, o apsisprendusi pirkti jūrų kiaulytę žinoma žurnalistė neatsispyrė – įsigijo iškart dvi. „Galvojau, kad vienai bus liūdna gyventi“, – sako Karolina, vis dėlto abiejų kiaulyčių į vieną narvą nesuleidžianti. Kadangi tai abu patinėliai, jie konkuruoja.

Bičiulė: grupės „Biplan“ lyderio Makso Melmano geriausia draugė, keturkojė meilė – pudeliukė Leksi. Kiekvieną rytą abudu pasitinka saulę: kol Maksas kvėpuoja grynu oru, Leksi – medituoja. Nusprendęs įsigyti pudeliuką, Maksas nedvejodamas ieškojo augintinio su dokumentais – iš gerų rankų, grynaveislio pudelio. Vardą pudeliukei išrinko Makso dukra Amelie.

Ypatinga: dainininkės Aistės Pilvelytės džiaugsmas – pudeliukė Gilė. Populiariausios šunų veislės atstovė pas naująją šeimininkę atkeliavo net iš Rusijos, per kurjerius. Vertėjo vargti ir laukti – pudeliukė yra retos šokoladinės spalvos. Prieš tai auginusi kolį ir vokiečių aviganį Aistė dabar nusprendė įsigyti augintinį, kuris nesišertų ir neturėtų kvapo.

Terapija: keturkojė Dija pakeitė aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo gyvenimą – ištraukė jį iš liūdesio. Mat Leo buvo netekęs keturiolika metų turėto šuniuko – Jorkšyro terjerės Gabytės. Po jos išėjimo ieškojo naujo augintinio, būtinai – toy pudelio. „Ieškojome Latvijoje, Lenkijoje. Draugai nurodė ponią Ireną iš Širvintų rajono, kuri veisia toy pudelius. Skambinu ir sakau: ponia Irena, skambina toks L.Pobedonoscevas.“ Prisipažįsta spekuliavęs savo vardu, nes labai labai norėjęs šuns.

Susitaupė: dažna TV laidų vedėjo ir prodiuserio Edmundo Jakilaičio diena prasideda ir baigiasi pasivaikščiojimais su keturkoju draugu, šeimos nariu ponu Pifu Keksu Jakilaičiu. „Tai tarsi pabrėžia jo statusą“, – šypsosi žinomas žurnalistas, kurio šeimoje augintinis atsirado gerai apgalvojus visus atsakomybės kriterijus. Kai vyresnioji dukra Barbora užsinorėjo šuniuko, tėtis pasiūlė jai susitaupyti ir pačiai jį nusipirkti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
o negarsių jaučiasi nuskriausti, ne ne to luomo.

AS

AS portretas
Labiausiai tai man patinka Karolina. Galeciau auginti ir auginti....

Anonimas

Anonimas portretas
Gydytis patraciau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių