Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 10 d.)

2023-08-10 02:00
DMN inf.
I. Gelūno/BNS nuotr.

Avinas

Socialinėje srityje dirbantys turės galimybę pagerinti savo finansinę padėtį investuodami į įdomų projektą. Kruopštumas darbe, susitelkimas į tikslą – pagrindinis aspektas, nuo kurio priklauso jūsų gerovė. Bendraukite su naujais pažįstamais.

Jautis

Ne pati palankiausia diena. Kruopščiai apsvarstykite priimamus sprendimus, yra didelė rizika netekti šeimos ar turto. Bet kokiu būdu stenkitės išlaikyti pusiausvyrą reikaluose ir santykiuose. Greičiausiai pagalbą suteiks artimi draugai.

Dvyniai

Išreikškite save, įgyvendinkite savo norus, idėjas, planus. Jei parodysite tvirtumą ir atkaklumą, jums pasiseks. Tačiau nesidalykite savo planais su nepažįstamais žmonėmis. Praleiskite vakarą su šeima ar artimais draugais.

Vėžys

Atnaujinkite bendravimą su senais draugais. Yra tikimybė, kad iš vieno jų gausite labai naudingos informacijos. Ieškokite naujų pažinčių. Gali būti, kad naujas pažįstamas vėliau taps jūsų artimu draugu. Būkite atviri bendravimui.

Liūtas

Nepalikite nebaigtų darbų. Galite ką nors praleisti, todėl, norint pasiekti pradinį tikslą, reikės daug ką pakeisti. Darbo susitikimus geriau perkelti į kitą dieną. Į vakarą situacija išsiaiškinsite, intuicija padės viską sutvarkyti.

Mergelė

Stebėkite savo sveikatą. Nuovargis ar dirglumas gali reikšti emocinį išsekimą. Šeimos gyvenime irgi ne viskas klostosi sklandžiai, atsisakykite netinkamų pasiūlymų. Vakare pasistenkite prasiblaškyti ir nepasiduoti liūdnoms mintims.

Svarstyklės

Giminės, kolegos ir tiesiog geri žmonės padės susidoroti su gyvenimo negandomis. Nenuleiskite galvos, turite pakankamai jėgų ištaisyti situaciją, jei nepasiduosite panikai ar nepulsite į depresiją. Pirmyn, sunkumai laikini.

Skorpionas

Gera diena suplanuotoms išvykoms, ilgoms kelionėms, ar sporto užsiėmimams. Kažkas gali pasinaudoti jūsų patiklumu. Jei įsėlino nors lašelis abejonių, geriau patikrinkite gautą informaciją, ypač jei ji iš pašalinio asmens.

Šaulys

Venkite agresyvių ir grubių poelgių su savo artimaisiais. Būkite supratingi. Kalbėkite taktiškai ir atsargiai rinkitės žodžius. Toks požiūris padės išspręsti daugybę problemų ir išlikti geros dvasinės būsenos.

Ožiaragis

Apie save primins praeities nusižengimai ir nuoskaudos. Jei pažįstate žmonių, kuriuos įžeidėte, geriausia atsiprašyti. Parodykite didžiadvasiškumą, pataisykite tai, kas įmanoma. Vakarą praleiskite su draugais.

Vandenis

Tuščia diena: rūpesčiai, nereikalingi pokalbiai. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, atsipalaiduokite ir tiesiog ilsėkitės, nešvaistykite jėgų. Vakare neatsisakykite kvietimo prisijungti prie triukšmingos šventės ar nueiti į koncertą.

Žuvys

Teks sukaupti visą valią ir ryžtą, kad tik susitelktumėte į darbą. Kitaip nieko neišeis ir būsite nepatenkinti savo veiklos rezultatu. Todėl reikia susiimti, kad negaištumėte laiko. Būkite atidūs savo sveikatai – yra tikimybė susirgti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų