Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 21 d.)

  • Teksto dydis:

Avinas

Gali būti pavestas darbas, su kuriuo bijosite nesusidoroti. Nepasitikėjimas savimi gali pakenkti rezultatui, todėl, prieš imantis darbo, reikia atmesti visas abejones. Arba permesti jį kam nors kitam,  atidėti kitai dienai.

Jautis

Būsite kupinas entuziazmo ir sužavėtas tuo, ką darote, net jei darbo sritis toli gražu ne pati svarbiausia. Dėl tokio požiūrio darbas tirps tirpte, o aplinkiniai ne kartą klaus jūsų patarimo.

Dvyniai

Puiki diena karjerai daryti. Bet kokie žingsniai, kuriuos žengsite šia kryptimi, seksis lengvai. Tik neverta iš aplinkinių tikėtis palankumo, nes jūsų sėkmė jiems greičiausiai sukels pavydą.

Vėžys

Kad nepasiduotumėte liūdesiui dėl atsibodusios rutinos, reikės save išjudinti ir kažką pakeisti. Mažiausia, ką galite padaryti, – atnaujinti  garderobą. Išvis geriausia būtų pakeisti aplinką ir įkvėpti gaivaus oro gurkšnį.

Liūtas

Jei nepavyks parodyti ryžto ir tvirtumo, aplinkiniai greitai gali nustumti į antrą planą, pasisavindami jūsų idėjas ir nuopelnus. Kitos išeities nėra – arba liksite nuošalyje, arba visiems pademonstruosite tvirtą savo charakterį.

Mergelė

Tiesiog būtina įsibėgėti, net jei tam reikės sutelkti visą valią. Entuziastingai dirbdamas galite sutvarkyti daugybę reikalų. Ypač jei negaišite laiko tuštiems ginčams, į kuriuos būsite nusiteikęs veltis.

Svarstyklės

Patariama pasinaudoti gebėjimu susikaupti, kad puikiai susidorotumėte su darbais, kuriuos atlikdamas viską nuo pradžios iki galo sprendžiate patys. Patariama vengti dirbti komandoje – tiesiog negirdėsite kitų žodžių.

Skorpionas

Netikėtai gali pabusti organizaciniai gebėjimai, tam bus palanki ir situacija. Kad ir kaip būtų, turite visas galimybes tokius reikalus spręsti. Tai pareikalaus daug jėgų ir nervų, bet atneš malonių dividendų.

Šaulys

Rizikuojate pasinerti į asmeninius reikalus ir rūpesčius, dėl to galite susidurti su aršia konkurencija ir spaudimu. Bet kokiu atveju patariama sukaupti visas jėgas, ryžtą, valią ir neatiduoti iškovotų pozicijų.

Ožiaragis

Tvarkant reikalus gali trukdyti noras greitai pasiekti rezultatą. Įdomiausia, kad toks skubėjimas veiks priešingai. Ištaisyti situaciją galite tik atsikratęs vidinio nekantrumo. Kitaip tai, ką pradėjote, užbaigsite labai negreitai.

Vandenis

Jūsų gyvenimo šūkis bus kategoriškas – aš pats! Dėl to daugelis  sprendimų kitiems gali pasirodyti netikėti, o pareiškimai – įžūlūs. Tačiau iš tiesų, jei jau ko nors imsitės, būsite pasirengęs atsakyti už rezultatą.

Žuvys

Sėkmės paslaptis – jūsų sugebėjimas organizuoti žmones ir taip pasiekti norimų rezultatų. Patys nebūsite linkę imtis darbo žygdarbių, tačiau galėsite lengvai atlikti juos aplinkinių rankomis. Jie į tai reaguos supratingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių