Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 8 d.)

  • Teksto dydis:

Avinas

Gali būti per kategoriškas, pasaulį matyti tik juoda ir balta spalvomis. Reikėtų būti tolerantiškesniam žmonėms ir jų trūkumams. Verta nueiti į meno galeriją ar gėlių parodą ir prisiminti, kad pasaulis susideda iš pustonių ir spalvų įvairovės.

Jautis

Jaus emocinį pakilimą, dėl kurio bus nelengva atlikti buities darbus, o kruopštus darbas gali nukentėti dėl dėmesingumo stokos. Puikiai jausis ten, kur gyvenimas verda ir daug bendraujama. Nueikite į kiną, parodą, šokius.

Dvyniai

Gali susidurti su savo praeitimi. Tai gali būti senas nuotraukų albumas ar netikėtai užplūdę prisiminimai. Gali susitikti su seniai nematytu žmogumi, norėti atnaujinti seną projektą. Galbūt išaiškės sena šeimos paslaptis.

Vėžys

Ras bendrą kalbą su bet kuo. Jei ieško aplinkinių palaikymo kokiam nors projektui, nori pateikti savo idėją viršininkams ir kolegoms, užmegzti naudingus kontaktus ar net prisipažinti, kad myli, tam pats geriausias laikas.

Liūtas

Gali per daug nerūpestingai elgtis su pinigais ir neapgalvotai išlaidauti, netgi tapti lengvu sukčių grobiu. Kad piniginė nepalengvėtų, teks kontroliuoti, kur išleidžia kiekvieną eurą. Apskritai visus finansinius reikalus geriau atidėti kitai dienai.

Mergelė

Reikalai žada judėti į priekį lengvai, tarsi savaime. Tai nereiškia, kad  kelyje kliūčių iš viso nebus – tiesiog Mergelė sugebės juokais apeiti iškilusius sunkumus, o kai kuriuos įveiks nė pati nepastebėdama.

Svarstyklės

Dėl prieštaringų emocijų sprendimai gali būti netikėti net joms pačioms. Jei nenori, kad impulsyvūs žingsniai būtų klaidingi, reikia visą dieną kontroliuoti save, nusiraminti ir susilaikyti nuo staigių impulsų.

Skorpionas

Svajonės ir fantazijos bus tokios ryškios, kad gali daryti įtaką realybei. Jei norai įgyvendinami, Skorpionas, juos vizualizuodamas, padidins tikimybę, kad ilgainiui jie išsipildys. Ar tai magija, ar saviapgaulė? Pabandyti verta.

Šaulys

Reikia išmokti ar išbandyti kažką naujo. Geriausiai seksis studijos ir mokslinis darbas, o laisvalaikiu verta užpildyti kai kurias savo žinių spragas – pavyzdžiui, nueiti į muziejų, kiną ar ten, kur dar nebuvo.

Ožiaragis

Daug bendravimo. Galbūt bendraudamas susidurs su daug žadančia idėja, užmegs naudingų pažinčių, o gal šiandienos romantiškas susitikimas virs tikra meile.

Vandenis

Yra visos galimybės priartėti prie bet kokio savo tikslo. Ryžtas, teisumas ir didžiulė vidinė stiprybė padės bet kurią situaciją pakreipti savo naudai ir priartėti prie puoselėtos svajonės įgyvendinimo. Veikite!

Žuvys

Paaštrės visi pojūčiai: klausa, rega, lytėjimas, uoslė. Verta tuo pasinaudoti ir patirti tikrą malonumą iš tokių paprastų dalykų kaip muzika, filmai, geras maistas ar švelnus mylimų rankų prisilietimas. Be to, ir intuicija bus puiki.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių