Pereiti į pagrindinį turinį

ISM bendradarbiaus su Škotijos universitetu Napier

2009-03-30 13:04
ISM bendradarbiaus su Škotijos universitetu Napier
ISM bendradarbiaus su Škotijos universitetu Napier / Tomo Raginos nuotr.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su vienu didžiausių Škotijos universitetų Edinburgh Napier University. Ši partnerystė leis ISM studentams, metus praleidusiems Edinburgh Napier universitete, gauti ne tik ISM, bet ir šio, pagal absolventų įdarbinimą pirmaujančio universiteto diplomą.

„Remiantis "The Times & The Independent 2009 University Guides" duomenimis, 97,5 proc. Napier universiteto studentų per pusmetį po studijų įsidarbina arba toliau tęsia mokslus – tai didžiausias rodiklis Škotijoje. Todėl manome, kad ši partnerystė yra ne tik nauja galimybė mūsų studentams, bet ir žingsnis strateginio tikslo – ISM tarptautiškumo stiprinimo – link“, – sakė ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius doc. dr. Nerijus Pačėsa.

Studentai, norintys gauti dvigubą Edinburgh Napier ir ISM bakalauro diplomą, metus turės praleisti Škotijoje. Edinburgh Napier yra didžiausias universitetas regione – jame studijuoja beveik 15 tūkstančių studentų iš daugiau nei 100 pasaulio valstybių.

ISM aktyviai plečia savo užsienio partnerių tinklą. Šiuo metu universiteto studentai gali gauti dvigubą diplomą atitinkamą studijų laikotarpį praleidę Norvegijos vadybos institute BI, Abertay Dundee (University of Abertay Dundee) universitete Didžiojoje Britanijoje arba Stralsundo taikomųjų mokslų universitete Vokietijoje. Dvigubas ISM ir BI diplomas taip pat suteikiamas visiems, baigusiems vadovų magistrantūros studijas.

Be to, ISM yra sudaręs tarptautinių mainų sutartis su 43 universitetais 21 šalyje pagal Erasmus mainų programą, taip pat su viena geriausių verslo mokyklų Japonijoje – Nagojos prekybos ir vadybos universitetu (Nagoya University of Commerce and Business), Pietų Korėjos nacionaliniu universitetu Kyungpook (Kyungpook National University), Indijos Planavimo ir vadybos institutu (Indian Institute of Planning and Management), Singapūro Vadybos universitetu (Singapore Management University) ir Austral Universitu (Austral University) Argentinoje.

Iš viso partnerystės programose per trejus metus dvigubą skirtingų universitetų diplomą gavo septyniolika ISM studentų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų