Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos žiniasklaidos rinkoje – naujas portalas

2009-07-24 18:37
Lietuvos žiniasklaidos rinkoje – naujas portalas
Lietuvos žiniasklaidos rinkoje – naujas portalas / Redakcijos archyvo nuotr.

Interneto portalas Boms.lt - Baltic online Media Store - žengia į naują savo veikos etapą ir keičia pavadinimą, išvaizdą bei veiklos kryptį. Nuo šiol tinklapis vadinasi tv.diena.lt.

Jame galima ne tik nemokamai pasižiūrėti naujausias MTV, Aukštaitijos televizijos, Pirmojo Baltijos kanalo, Šiaulių regiono televizijos „S plius“ kuriamas laidas, rengiamas žinias, bet ir perskaityti tekstines Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos miestų, pramogų pasaulio naujienas, susipažinti su TV programa, rasti laidų ar filmų anonsus.  

Naujasis tinklapis tv.diena.lt nevykdys jokios komercinės veiklos pardavinėdamas Baltijos šalių autorių kūrinius, lietuviškus vaidybinius filmų ar kitokį vaizdo turinį skaitmeniniu formatu. Turinys bus nemokamai prieinamas visiems tinklapio lankytojams.

„Nusprendėme, kad geriausia bus nesiblaškyti ir susikoncentruoti į pagrindines bendrovės „Tilde IT“ veiklas: įvairios programinės įrangos lokalizavimo bei techninės dokumentacijos vertimo paslaugas, lietuvių kalbos palaikymo programinės įrangos kūrimą ir, žinoma, internetinių projektų vystymą, vaizdo įrašų transliavimą internetu. Vystydami minėtas veiklas galėsime tinkamai panaudoti sukauptą patirtį, darbuotojų žinias ir potencialą“, - sako bendrovės „Tilde IT“ direktorius Vaclovas Pranskūnas.

Tinklapį tv.diena.lt bendrovė „Tildė IT“ vystys drauge su bendrove „Diena Media Web“, kuri valdo dienraščių „Vilniaus diena“, „Kauno diena“ ir „Klaipėda“ portalus. Pasak „Diena Media Web“ turinio vadybininkės Kristinos Vaznonytės, „Tilde IT“ pasiūlymas - bendradarbiauti kuriant tinklapį - buvo laiku ir vietoje. Jau kuris laikas galvoje sukosi mintis sukurti panašaus pobūdžio portalą, kuriame būtų apjungtas tekstas ir vaizdas. 
Ateityje tinklapyje tv.diena.lt lankytojai galės „gyvai“ bendrauti su portalo svečiais, talpinti savo vaizdo medžiagą, atsiras naujų TV laidų.

„Mūsų tikslas – sukurti patrauklų ir dinamišką pramoginį, bet tuo pačiu metu ir informacinį portalą, kur būtų galima rasti ne tik vaizdo medžiagos, bet ir pramogų pasaulio naujienas, TV programą, laidų ir filmų anonsus“, - pasakojo K. Vaznonytė. 

Prieš devynerius metus „Tilde IT“ pradėjo plėtoti vaizdo medžiagos skelbimo portalą Tv.lt. Jame buvo transliuojamos pagrindinių ir regioninių lietuviškų televizijų laidos, filmai, vaizdo klipai, kino anonsai. Beveik prieš metus portalas Tv.lt tapo Boms.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų