Pereiti į pagrindinį turinį

Pasirodė nauji „Sony“ veidrodiniai fotoaparatai

2009-05-18 14:00
Pasirodė nauji „Sony“ veidrodiniai fotoaparatai
Pasirodė nauji „Sony“ veidrodiniai fotoaparatai / Sony nuotr.

"Sony" pristatė tris stilingus „Alpha“ serijos veidrodinių fotoaparatų modelius. "Sony"   serijos skaitmeniniai veidrodiniai fotoaparatai "a230", "a330" ir "a380" sukurti taip, jog kiekvienam, netgi ir niekada nesinaudojusiam veidrodiniu fotoaparatu, pavyks išnaudoti įvairias fotoaparato funkcijas ir padaryti puikios kokybės nuotraukų.

"a230" yra itin lengvas DSLR fotoaparato modelis, turintis APS-C dydžio matricą bei integruotą vaizdo stabilizatorių. Šis fotoaparatas puikiausiai tiks keliaujant, kuomet svarbu turėti kokybišką, bet daug vietos neužimantį daiktą.

"a330" ir "a380" fotoaparatuose įdiegta vaizdo peržiūros realiu laiku technologija „Quick AF Live View“, leidžianti greitai bei labai tiksliai automatiškai sufokusuoti vaizdą. 2,7 colių LCD ekranas dabar yra dar šviesesnis, todėl net ir fotografuojant dieną, ekrane matysis aiškus vaizdas. "a330" ir "a380" modeliuose ekranas pasikreipia aukštyn bei žemyn, todėl patogu fotografuoti iš bet kokios pozicijos.

Pradedantiems DSLR naudotojams pravers nauja nesunkiai perprantama vartotojo sąsaja. Tereikia išsirinkti vieną iš šešių fotografavimo režimų, turinčių automatinius nustatymus. Ekrane esanti naudotojo pagalba paaiškins kiekvieną parinktį ir parodys pavyzdį, kad būtų lengviau suprasti, kaip atrodys nufotografuotas vaizdas.

Naujajame grafiniame ekrane taip pat galima matyti, kaip pagal pasirinktus išlaikymo parametrus pasikeičia galutinis nuotraukos vaizdas. Visuose fotoaparatuose sumažintas ir valdymo mygtukų skaičius, todėl jais bus nesunku naudotis ir pirmą kartą į rankas veidrodinį fotoaparatą paėmusiems naudotojams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų