Pereiti į pagrindinį turinį

"Sony" galvoja apie telefono ir žaidimų kompiuterio hibridą

2009-06-29 13:20
"Sony" galvoja apie telefono ir žaidimų kompiuterio hibridą
"Sony" galvoja apie telefono ir žaidimų kompiuterio hibridą / AFP nuotr.

"Sony" ketina kurti mobiliojo telefono ir nešiojamojo žaidimų kompiuterio junginį. Bendrovė tikisi taip įgyti konkurencinį pranašumą prieš "Apple" ir jos gaminamą telefoną "iPhone" ir grotuvą "iPod Touch", kurie be visų kitų funkcijų, yra pritaikyti sudėtingiems žaidimams.

Prieš tris dešimtmečius "Sony" pristatė didelio populiarumo sulaukusių nešiojamųjų grotuvų "Walkman" seriją, tačiau po 2000-ųjų juos nukonkuravo pažangesni "Apple" įrenginiai. Prieš kelis metus "Sony" nusprendė grotuvų funkciją perkelti į telefonus, o dabar į juos ketina perkelti ir pažangias žaidimų funkcijas.

Jau liepos mėnesį bendrovėje darbą turėtų pradėti nauja inžinierių komanda, ieškosiančių, kaip į telefoną kuo geriau integruoti žaidimų kompiuterio funkcijas.

Šiuo metu vis daugiau žaidimų kūrėjų pritaiko programinę įrangą minėtiems "Apple" produktams, kurie skverbiasi į rinką, anksčiau priklausiusią tik nešiojamiems žaidimų kompiuteriams. Joje iki šiol dominavo "Sony Playstation Portable" ir "Nintendo" mobilieji žaidimų kompiuteriai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų