Pereiti į pagrindinį turinį

Aštrios morkų ir obuolių salotos

2015-01-21 16:40
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Morkos, tai viena iš tų nuostabių daržovių, kurios skanios ir žalios, ir virtos, ir keptos. Šį kartą siūlome pasigaminti gardžias morkų salotas su oboliais.

Reikės (2 porcijoms)

1 rūgštaus obuolio,

1 morkos,

0,5 arbatinio šaukštelio kmynų,

2 skiltelių česnako,

1 valgomojo šaukšto majonezo,

aitriosios paprikos miltelių,

druskos,

petražolių.

Paruošimo būdas

Obuolį perpjauti per pusę, išskobti vidų. Vidų susmulkinti.

Morką sutarkuoti šiaudeliais, įspausti česnako, suberti kmynus, susmulkintą išskobtą obuolį, druską, pipirus, įdėti majonezą, viską išmaišyti.

Mase įdaryti obuolio puseles. Puošti petražolėmis, kurias pravartu sukramtyti suvalgius salotas – nuslopins česnako kvapą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų