Morkos, tai viena iš tų nuostabių daržovių, kurios skanios ir žalios, ir virtos, ir keptos. Šį kartą siūlome pasigaminti gardžias morkų salotas su oboliais.
Reikės (2 porcijoms)
1 rūgštaus obuolio,
1 morkos,
0,5 arbatinio šaukštelio kmynų,
2 skiltelių česnako,
1 valgomojo šaukšto majonezo,
aitriosios paprikos miltelių,
druskos,
petražolių.
Paruošimo būdas
Obuolį perpjauti per pusę, išskobti vidų. Vidų susmulkinti.
Morką sutarkuoti šiaudeliais, įspausti česnako, suberti kmynus, susmulkintą išskobtą obuolį, druską, pipirus, įdėti majonezą, viską išmaišyti.
Mase įdaryti obuolio puseles. Puošti petražolėmis, kurias pravartu sukramtyti suvalgius salotas – nuslopins česnako kvapą.
Naujausi komentarai