Pereiti į pagrindinį turinį

Greita ir soti sriuba su faršu

2014-01-17 11:00
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Reikės

2 l vandens;
2–3 sultinio kubelių;
3–4 vidutinio dydžio bulvių;
1 nedidelio poro;
1 vidutinio dydžio morkos;
500 g mėgstamo mėsos faršo;
200 g lydyto sūrelio;
žiupsnelio pipirų;
žiupsnelio nemaltų pipirų;
3–4 laurų lapelių;
šlakelio alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio žalių pjaustytų arba džiovintų petražolių;
žiupsnelio žalių pjaustytų arba džiovintų krapų.

Į keptuvę įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir pradedame kepinti pipirais bei laurų lapeliais pagardintą faršą. Į vandenį dedame sultinio kubelius, kubeliais supjaustytas bulves, morką (galima sutarkuoti burokine tarka). Gerai apskrudintą faršą pilame į puodą, suberiame supjaustytą porą ir galiausiai sudedame lydytą sūrelį. Baigdamos virti (patikrinkite, ar bulvės išvirusios), suberiame krapus ir petražoles.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų