Pereiti į pagrindinį turinį

Greitos kopūstų salotos su apelsininiu padažu

2013-10-14 08:34
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Reikės:

1 savojinio kopūsto;
1 nedidelio raudonojo svogūno;
3 morkų;
1 ryšelio petražolių;
2 apelsinų sulčių;
4 v. š. alyvuogių aliejaus;
2 a. š. vyno acto (ar kito mėgstamo);
3 a. š. druskos;
1–2 avokadų.

Kopūstą ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, morkas sutarkuokite, petražoles susmulkinkite. Viską sumaišykite, dėkite į lėkštes. Gaminkite padažą iš apelsinų sulčių, alyvuogių aliejaus, acto ir druskos. Ant salotų dėkite kubeliais supjaustytus avokadus, berkite petražolių ir apšlakstykite padažu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų