Nori – gali atrasti: gaivūs šaltibarščiai su sojų pienu

  • Teksto dydis:

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

Tiek vasarą atsigaivinti, tiek žiemą vasarą prisiminti – šie šaltibarščiai bus itin lengva tradicinių šaltibarščių su kefyru alternatyva. Pasigaminti užtruks vos keletą minučių!

Jums reikės (porcijai):

90 g tarkuoto agurko (didelė sauja)

140 g konservuotų tarkuotų burokėlių

Apie 300 ml nesaldinto sojų pieno

Šaukšto obuolių acto (galima pakeisti citrinos sultimis)

2 ridikėlių

Šiek tiek svogūnų laiškų ir krapų

Druskos, jei reikėtų

Ketvirtis mažo svogūno

Kaip gaminti. Burokėlius sumaišykite su tarkuotu agurku, smulkintais ridikėliais, svogūnų laiškais, krapais ir svogūnu. Supilkite sojų pieną ir obuolių actą (nuo acto sojų pienas sutirštės ir taps panašesnis į kefyrą). Papuoškite krapais ir patiekite su virtomis bulvėmis.

Skanaus!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nedekite kiaušinių i saltybarscius,visai neskanu.Burokai,agurkai ,krapai ir nuostabu.Su siltomis bulvemis ,skanumelis.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam tas pienas bet koks.Virinto vandens ,grietines ir kefyro ,nepadauginti kefyro kad nebutu per rūgštų.Viska sudedi ir valgyk.Viskas natūralu ir sveika.

O kas

O kas portretas
Bizalas, o ne šaltybarščiai
VISI KOMENTARAI 3
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Orai
  • TV
    programa
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Galerijos

Daugiau straipsnių