Pereiti į pagrindinį turinį

Paragaukite Italijos – du brusketos receptai

Šefas demonstruoja, kaip gaminti dviejų rūšių itališkus skrebučius – brusketas. Siūlome pasigaminti du variantus. Vegetarams – su lazdyno riešutais, pomidorais ir avokadais, o valgantiems mėsą – su pančeta.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Pixabay nuotr.

Artūras Pranskūnas, restorano „Buona Taverna“ virtuvės šefas siūlo išbandyti brusketą su pančeta.

Jums reikės:

pančetos

raudonojo svogūno

vyšninių pomidorų

špinatų

alyvuogių aliejaus

cukinijos

sūrio

barbekiu padažo

trintų pomidorų

čiabatos.

Tuo metu vegetarinę brusketą su avokadais galima pasigaminti iš šių produktų:

avokado

lazdyno riešutų

pomidorų

alyvuogių aliejaus

baziliko

čiabatos

Kaip gaminti – įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų