Portalo kaunodiena.lt skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti tailandietiško omleto, kuriam reikės:
100g šviežių špinatų lapelių;
4 karštai rūkytos kiaulienos šoninės juostelės;
4 kiaušinių;
50ml pieno;
3 šaukštų aliejaus;
2 jūros dumblių lapų sušiams;
druskos, juodųjų pipirų;
Gaminimas:
1. Špinatus apliejame vandeniu.
2. Šoninę kepiname keptuvėje tol, kol gražiai iškeps iš visų pusių.
3. Kiaušinius suplakame su pienu ir beriame druskos ir pipirų. Pilame viską į gerai įkaitusią keptuvę ir kepame tol, kol iškeps iš abiejų pusių.
4. Ant stalo dedame sušių lapus. Iškepusį omletą supjaustome juostelėmis ir dedame ant dumblo lapo. Ant viršaus juostele dedame špinatus, o per vidurį šoninę.
5. Susukame viską. Galus patepame vandeniu (tam, kad suliptų).
Skanaus!
Naujausi komentarai