Pereiti į pagrindinį turinį

Troškinti kopūstai su pupelėmis, pomidorais ir pankolių sėklomis

2013-10-18 06:24
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Reikės:

1 kopūsto;
2 a. š. pankolių sėklų;
žiupsnelio cukraus;
2 česnako skiltelių;
600 ml daržovių sultinio;
2 skardinių susmulkintų pomidorų;
1 a. š. pomidorų padažo;
2 skardinių pupelių (apie 600 g);
ryšelio petražolių;
druskos, pipirų;
aliejaus.

Kopūstą supjaustykite stambiomis skiltelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite kopūstų skilteles ir pakepkite kelias minutes. Apibarstykite jas pankolių sėklomis, cukrumi ir pavartydami kepkite dar keletą minučių. Įspauskite česnako skilteles, pilkite daržovių sultinį, virkite apie 20 minučių atsargiai pamaišydami. Tuomet į keptuvę sudėkite smulkintus pomidorus, pomidorų padažą, pupeles, kapotas petražoles, berkite druskos, pipirų. Viską išmaišykite. Kepkite neuždengę dar 10 minučių. Patiekite apibarstę petražolėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų