Pereiti į pagrindinį turinį

Varškės apkepas su sutirštintu pienu

2016-01-25 11:15
DMN inf.
Google nuotr.

Varškės apkepas ir rimtas, ir kartu desertinis patiekalas, kuriuo mėgausitės tiek pusryčiaudami, tiek vakare po darbų.

Reikės:

300 g riebios varškės,

2 kiaušinių,

1 indelio sutirštinto pieno,

4 šaukštų jogurto,

žiupsnelio muskatų,

žiupsnelio cinamono,

1 šaukštelio vanilinio cukraus,

2 šaukštų miltų,

1 šaukšto tarkuotos apelsino žievelės,

1 šaukštelio kepimo miltelių.

Paruošimo būdas:

Kiaušinius išplakite. Varškę pertrinkite, sumaišykite su sutirštintu pienu ir jogurtu. Įmaišykite kiaušinius, cukrų, cinamoną, muskatus, apelsino žievelę. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje a

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų