Pereiti į pagrindinį turinį

Varškės kremo ir rūkytos vištienos užtepėlė

2015-08-02 06:00
DMN inf.
Google images nuotr.

Kai norisi sumuštinių asortimentą šiek tiek paįvairinti.

Reikės:

300 g rūkytos vištienos,

1 vidutinio dydžio svogūno,

400 g varškės kremo,

alyvuogių aliejaus,

1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių,

druskos,

juodųjų pipirų.

Gaminimas:

Vištieną atskirkite nuo kaulų ir supjaustykite kubeliais.

Pusžiedžiais supjaustytą svogūną keptuvėje aliejuje kepinkite tol, kol suminkštės. Atvėsinkite.

Vištieną, svogūną, varškės kremą ir garstyčias dėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Pagardinkite druska bei pipirais. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų