Pereiti į pagrindinį turinį

Amžius ne riba: 90 metų drabužių pardavėja baigti dirbti nė neketina

2024-08-22 15:07

Kai viena vokietė Bonoje atidarė savo moteriškų drabužių parduotuvę, Elvis Presley buvo savo karjeros pike, o Mėnulyje buvo ką tik išsilaipinęs pirmasis žmogus. Šiandien, praėjus 55 metams, 90-metė vis dar čia dirba ir nė negalvoja apie darbo pabaigą.

Moteriai mada – tikras gyvenimo džiaugsmas. Būtent todėl Christine Medinger konsultuoja savo klientus aprangos ir stiliaus klausimais, nepaisant to, kad neseniai atšventė devyniasdešimtmetį.

Tiesa, parduotuvėje ją galite rasti net šešias dienas per savaitę.

„Parduotuvė yra mano gyvenimas. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be žmonių, kurie čia ateina su savo norais, džiaugsmais bei rūpesčiais. Gerbti juos ir būti dėl jų – man tai yra geriausia“, – kalbėjo drabužių parduotuvės savininkė ir pardavėja C. Medinger.

Parduotuvė yra mano gyvenimas.

Viskas prasidėjo prieš 55 metus, kai Christine sužinojo, kad siuvimo reikmenų ir audinių parduotuvės savininkas išeina į pensiją, todėl atsilaisvina darbo vieta. Dviejų vaikų mama nenorėjo praleisti šios progos ir kreipėsi į savo vyrą.

„Ką manai, jei išsinuomočiau parduotuvę?“ O šis atsakė: „Kodėl gi ne? Pirmyn!“ Šie žodžiai buvo stebuklingi. Įsėdau į mašiną, nuvažiavau tenai ir paklausiau: „Ar išnuomotumėte man parduotuvę?“ Tada man atsakė: „Iš karto, ponia Medinger“, – prisiminimais dalijosi C. Medinger.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

 

Verslas sekėsi nuo pat pradžių. Daugelis klientų labai vertina asmeninius Christine patarimus. Pavyzdžiui, 93 metų Maria – didžiulė šios pardavėjos gerbėja.

„Ji tau iš tiesų skiria laiko, o kitur dažniausiai išgirsi tik tiek: „Pažiūrėk čia, tada pažiūrėk ten“, – sakė pirkėja Maria Christine Gysser.

Vienas dalykas Christine – ypač svarbus.

„Negalėčiau parduoti tik tam, kad parduočiau. Drabužis turi atrodyti tobulai, puikiai klientui tikti ir patikti. Jis su juo turi jaustis gerai“, – tikino drabužių parduotuvės savininkė ir pardavėja.

Visgi Christine pripažįsta, kad jau apie dešimtmetį prekiauti sekasi šiek tiek sunkiau.

„Iš tiesų, tai jau nebeapsimoka“, – pripažino C. Medinger.

Tačiau Christine pasiduoti neketina, nors ir toliau savo parduotuvei vadovauja visiškai viena.

Tai – jos gyvenimas, jos antrieji namai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų