Pereiti į pagrindinį turinį

„Andrew Flame“ debiutavo Kauno scenoje

2013-03-19 12:40
„Andrew Flame“ debiutavo Kauno scenoje
„Andrew Flame“ debiutavo Kauno scenoje / Tomo Raginos nuotr.

Jaunus, bet muzikos gurmanams jau gerai žinomus atlikėjus suvienijusi grupė „Andrew Flame“ prisistatė Kauno publikai. „Fantastika“, – po koncerto „Combo“ klube džiaugėsi grupės lyderis Andrius Grybauskas.

„Buvo labai daug žmonių. Visi šoko, daug kas dainavo mūsų dainas. Vadinasi, žmonės klausosi mūsų dainų, moka jas. Tai yra fantastika“, – kalbėjo A.Grybauskas.

A.Grybausko arsenale – apie 40 savos kūrybos dainų, tačiau anksčiau vaikinas buvo labiau žinomas kaip kitų autorių dainų atlikėjas. Viskas pasikeitė subūrus „Andrew Flame“.

„Prieš tai turėjau nemažai grupių, bet dabar pavyko surasti profesionalų kolektyvą, su kuriuo labai malonu dirbti. Paruošėme profesionalų, kokybišką produktą“, – įsitikinęs A.Grybauskas. Be jo grupę sudaro bosine gitara grojantis Andriaus brolis Marius, būgnininkas Vaidas Kasparavičius ir klavišiniais instrumentais grojantis Ignas Andriuškevičius. Šiuo metu grupė įrašinėja jau antrą albumą.

„Sutapo mūsų muzikiniai skoniai, norai, tikslai. Taip atsirado grupė – kolektyvas, su kuriuo galime įgyvendinti kūrybinius sumanymus“, – tvirtino A.Grybauskas.

Iš visos širdies ir tik gyvai ketinančios koncertuoti grupės sąskaitoje kol kas yra du pasirodymai: kovo 8 d. Vilniuje ir kovo 15 d. Kaune, „Combo“ klube. A.Grybauskas teigė, kad pasiūlymų koncertuoti yra apstu, tačiau konkrečios datos dar nėra suderintos. Pirmenybė teikiama tobulėjimui. A.Grybauskas ne vienus metus lankė garsiausių Lietuvos ir pasaulio gitaristų pamokas, netrukus ketina dar daugiau žinių pasisemti muzikos renginiuose Vokietijoje ir Prancūzijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų