Pereiti į pagrindinį turinį

Australijos skraidymo konkursą laimėjo parašiutas iš liemenėlių

2017-03-13 10:47
BNS inf.

Australijoje rengiamą kasmetinį skraidymo konkursą „Birdman Rally“ šiemet laimėjo televizijos aktorius, kuris parskrido parašiutu, pagamintu iš moteriškų liemenėlių.

Toks juokingas renginys kasmet vyksta Melburne prie Jaros upės. Konkurso dalyviai tūkstantinės publikos akivaizdoje mėgina nuo specialios keturių metrų aukščio platformos savadarbiu įtaisu nuskristi kaip galima toliau prieš įkrisdami į upę.

Šiais metais konkurse dalyvavo 15 žmonių. Vienas jų atrodė kaip Frankenšteino nuotaka. Kita moteris „skrido“ apsižergusį arklį, padarytą iš balionų. O dar vienas konkurso dalyvis buvo apsivilkęs pterodaktilio kostiumą.

„Mano strategija iš esmės buvo kuo įspūdingiau viską sumauti, – sakė konkursą laimėjęs televizijos aktorius Samuelis Johnsonas (Samuelis Džonsonas). – Aš tikrai nerimavau dėl „papašiuto“ svorio.“

Savo pasirodymu aktorius surinko daugiau nei 20 tūkst. Australijos dolerių (15 tūkst. JAV dolerių) labdaros organizacijai, padedančiai sergantiems vėžiu, nes jo seseriai taip pat yra diagnozuota onkologinė liga.

 

A post shared by Francisco (@fco_v) on

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų