Pereiti į pagrindinį turinį

"Chorų karų" aistros persikels į "Livonią"

2010-01-21 10:32
"Chorų karų" aistros persikels į "Livonią"
"Chorų karų" aistros persikels į "Livonią" / K.Vanago (BFL) nuotr

Prasidėjęs televizijos projektas "Chorų karai" mobilizuoja klaipėdiečių pajėgas. Nuo šiol kiekvieną šeštadienį restorane "Livonia" buriamas Klaipėdos choro palaikymo štabas, kuriame sirgaliams bus taikomos nuolaidos.

Praėjusį šeštadienį prasidėjęs televizijos projektas "Chorų karai" jau kaitina dalyvių ir sirgalių aistras.

Klaipėdiečių choras, vadovaujamas Deivio, po pirmos laidos tapo konkurso favoritu.

Sudainavęs žavią "Virėjo dainą" ir surinkęs dešimtukus iš keturių komisijos narių, jis tapo vienu iš dviejų aukščiausiais balais įvertintų chorų.

Šį šeštadienį laukia pirmoji lemtinga kova, po kurios projektą paliks vienas iš septynių Vilniui, Kaunui, Klaipėdai, Marijampolei, Šiauliams atstovaujančių chorų.

Žūtbūtinėje kovoje Klaipėdos chorą sirgaliai palaikys ne tik televizijos studijoje Vilniuje, bet ir Klaipėdoje.

Restorane "Livonia" atidaromas Klaipėdos choro palaikymo štabas, kuriame bus transliuojama tiesioginė "Chorų karų" laida.

Sirgti už savo draugus, bičiulius arba tiesiog už savo miestą būryje yra smagiau nei po vieną namuose. Todėl visi kviečiami į "Livonią", kur kiekvieną šeštadienį Klaipėdos choro sirgalių laukia neįtikėtinos staigmenos.

Visi choro gerbėjai gaus 15 procentų nuolaidą. Ji bus taikoma visiems, sąskaitą restorane "Livonia" atsidariusiems nuo 18 iki 20 valandos ir uždarantiems ne anksčiau nei baigsis tiesioginė "Chorų karų" transliacija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų