D. Trumpą, kaip dievybę garbinęs indas mirė „iš sielvarto“

Indijos gyventojas Bussa Krishna, garbinęs JAV prezidentą Donaldą Trumpą, lyg šis būtų vienas iš induistų dievų, mirė sustojus širdžiai, rašo „The Indian Times“.

Artimieji sako, kad B. Krishna puolė į gilią depresiją, sužinojęs apie D. Trumpo ir pirmosios ledi Melanios susirgimą koronavirusu. Pasak Indijos žiniasklaidos, jaunas vyras dar net nebuvo įkopęs į penktą dešimtį.

B. Krishna ėmė garbinti D. Trumpą, kai prieš keturis metus išvydo jį sapne. Namuose jis pasistatė dviejų metrų aukščio JAV prezidento skulptūrą ir kasdien jai meldėsi. Tokiu būdu jis išgarsėjo visame pasaulyje.

Kaip rašo newsru.com, B. Krishnos artimieji nepalaikė „įtikėjusio“ šeimos nario. Jie smerkė tai, kad savo namus jis paskelbė D. Trumpo šventykla ir visas sienas išrašinėjo JAV prezidento pavarde, bet labiausiai tai, kad išeidamas iš namų jis visur nešdavosi įrėmintą D. Trumpo nuotrauką ir šitaip „darė šeimai gėdą prieš žmones“.

Artimųjų teigimu, sužinojęs apie teigiamus JAV prezidento ir pirmosios ledi koronaviruso testus, B. Krishna puolė į depresiją ir veik nustojo valgyti. Savo paskyrose socialiniuose tinkluose B. Krishna talpino vaizdo įrašus, kuriuose apsipildamas ašaromis sielvartavo dėl JAV prezidento ligos. Spalio 11 dieną jį ištiko širdies smūgis ir nugabenus į ligoninę, gydytojai konstatavo B. Krishnos mirtį. Artimieji žiniasklaidai pareiškė, kad aiški B. Krishnos mirties priežastis – begalinis sielvartas dėl D. Trumpo ligos.

Keista B. Krishnos „religija“ išgarsino iki tol niekam nežinomą Indijos miestelį, o didžiausia paties B. Krishnos svajonė buvo susitikti su D. Trumpu. Mirusio JAV prezidento garbintojo pusbrolis žiniasklaidai išreiškė viltį, kad žinia apie B. Krishnos mirtį pasieks Baltuosius Rūmus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesityciokit

nesityciokit  portretas
is psichinio ligonio......

bus

bus portretas
kaip garbinti stabus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių