Pereiti į pagrindinį turinį

Eksperimentas: kaip pasikeičia žmogaus veidas išgėrus alkoholio

2016-04-15 09:39
DMN inf.

Kad alkoholis pakeičia žmones, tai paliudyti tikriausiai galėtų kiekvienas žmogus, vartojęs svaigalų. Brazilų fotografas alkoholio poveikį žmogui nusprendė užfiksuoti nuotraukose.

Marcosas Alberti  su draugais sugalvojo įdomų fotoprojektą. 

„Po trijų taurių“ pavadintas linksmas fotografijos projektas atskleidžia, kaip pasikeičia žmogaus veidas išgėrus alkoholio.

Brazilas šiame projekte nusprendė sujungti kelias savo aistras: draugus, fotografiją, vyną ir draugiškus pokalbius.

„Yra toks posakis apie vyną: „Pirmoji vyno taurė skirta derinti su maistu, antroji – meilei, o po trečiosios taurės – jau  chaosas“. Norėjau pritaikyti šį posakį sau ir įsitikinti, ar tai tiesa“, – sako fotografas M. Alberti apie savo naujausią projektą.

Šis vyno projektas prasidėjo kaip pokštas, kaip žaidimas, bet fotografui teko rimtai pasidarbuoti kelias valandas, kol įamžino visus vyno išgėrusius savo draugus.

Pirmoji nuotrauka daryta iš karto, kai svečiai tik atvyko į studiją. M. Alberti norėjo žmonių veiduose užfiksuoti  stresą ir nuovargį, patirtą darbe ar automobilių spūstyse pakeliui į fotografo studiją.

Po to prasidėjo linksmoji projekto dalis. Draugai gėrė vyną, o M. Alberti juos fotografavo po kiekvienos išgertos taurės.

Projekte įamžinti fotografo draugai dirba įvairiose sferose: muzikos, meno, mados, šokių, architektūros ir reklamos. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų