Pereiti į pagrindinį turinį

Gargždų kavinėje – nuotaikingas seimūnų meniu

2012-10-04 05:00
Gargždų kavinėje – nuotaikingas seimūnų meniu
Gargždų kavinėje – nuotaikingas seimūnų meniu / Shutterstock nuotr.

Seimo rinkimų karštinė įsisuko ir į viešojo maitinimo įstaigas – kavinėse klientams siūlomas originalus seimūnų meniu.

Idėja siūlyti specialius patiekalus, dedikuotus kandidatams į Seimą, kilo vienos Gargždų kavinės darbuotojams.

Kavinukės klientai kviečiami paskanauti Bieletaitės blynelių su obuoliais, koldūnų „Gražuoliai“ su grietinės ir spirgučių padažu, Šreko kokteilių, pagamintų iš gaivaus gėrimo ir mėtų sirupo.

„Kol kas seimūnų meniu yra tik šie trys patiekalai, tačiau galbūt artėjant rinkimams jų atsiras ir daugiau“, – intrigavo kavinės vadybininkė Ieva Mazalaitė-Radvilienė.

Patiekalai yra aiški nuoroda, kuriems kandidatams jie skirti: Bieletaitės blyneliai – Seimo narei Agnei Bilotaitei, koldūnai „Gražuoliai“ – parlamentarui Petrui Gražuliui, Šreko kokteilis – kandidatui į Seimą Sigitui Karbauskui, kuriam yra prilipdyta animacinio filmo herojaus pravardė.

„Politikai kol kas nesiskundė dėl tokio meniu, manau, kad ir neįsižeidė. Kai kurie jų jau ragavo šių patiekalų. Jiems patiko. Jei nepatiktų, prašytume pasiūlyti savo receptą“, – teigė I.Mazalaitė-Radvilienė.

Ji neslėpė, jog specialus meniu pirmosiomis dienomis nesulaukė labai didelio susidomėjimo, tačiau pamažu klientai vis dažniau užsisako „politinių“ patiekalų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų