Moteris pagarbą N. Mandelai atidavė išsirengdama nuogai (foto viduje)

  • Teksto dydis:

Viena moteris nusimetė visus drabužius Nelsono Mandelos aukštėje Johanesburge ir apkabino didžiulę išsivadavimo lyderio statulą apstulbusių praeivių akivaizdoje, trečiadienį pranešė vietos žiniasklaida

Viena moteris nusimetė visus drabužius Nelsono Mandelos aukštėje Johanesburge ir apkabino didžiulę išsivadavimo lyderio statulą apstulbusių praeivių akivaizdoje, trečiadienį pranešė vietos žiniasklaida.

Jauna juodaodė pirmiausiai atidavė pagarbą buvusiam Pietų Afrikos Respublikos (PAR) prezidentui, itin gerbiamam dėl jo vaidmens sugriaunant rasistinį apartheido režimą, o galiausiai nusirengė nuoga, pasakojo incidento liudininkai.

Socialiniame tinkle paskelbtoje vienoje nuotraukoje ta nuoga mergina matoma prigaudusi galvą prie didžiulės statulos kelių PAR komercijos sostinės prabangiame rajone.

Vieno netoliese veikiančio restorano padavėja pasakojo laikraščiui „The Star“, kad tos moters veiksmai pirmadienį apie 16 val. vietos (17 val. Lietuvos) laiku sukėlė didelį šurmulį.

Padavėjai vyrai painiojo užsakymus, o vienam klientui jo žmona trenkė į galvą, kai tas atsistojo, kad geriau matytų, sakė padavėja.

Nelsono Mandelos aikštės reklamos vadybininkę Megan Meas sakė, kad vienas apsaugininkas paprašė tos moters apsirengti. Ši pakluso ir paliko aikštę, neatsakinėdama į jokius klausimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių