Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos meras dalyvaus "Chorų karuose"

2010-01-15 05:01
Komanda: po visų darbų meras R.Taraškevičius skuba ne namo, o repetuoti kartu su Deiviu ir jo choru.
Komanda: po visų darbų meras R.Taraškevičius skuba ne namo, o repetuoti kartu su Deiviu ir jo choru. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius po darbo mina Jaunimo centro slenkstį ir skuba į choristų repeticiją. Ne bet kokių choristų, o tų, kurie gins miesto garbę rytoj prasidedančiame televizijos projekte "Chorų karai".

Nors į Klaipėdai atstovausiantį šešiolikos choristų būrį įsirašė trumpam, tik pirmajam pasirodymui, miesto vadovui čia teks svarbus vaidmuo. Šiek tiek paslapties šydą praskleidžiant galima pasakyti, kad didžiojoje scenoje nesibodinčiam uždainuoti R.Taraškevičiui šįsyk vokalinių gebėjimų neteks demonstruoti.

Kaip patikino miesto vadovas, dėl to labai nenusiminė. "Tarp tokių talentingų jaunų žmonių balsų maniškis nelabai įsirašytų", – šmaikštavo meras.

O užtraukti dainą ir pritarti savo mėgstamiems atlikėjams R.Taraškevičius nepraleidžia progos ne vien išsiruošęs į ilgesnę kelionę automobiliu.

Kartu su žmona miesto vadovas kadaise lankė Mokytojų namų chorą, chorinis dainavimas nesvetimas ir R.Taraškevičiaus dukrai.

"Šeimyninė tradicija – ir žmona dainavo, ir vyras, ir dukra", – šypsojosi pašnekovas.

Scenoje dainuojantį merą buvo galima išvysti ir praėjusią vasarą, kai su kitais žinomais klaipėdiečiais jis pasirodė viename Jūros šventės renginių.

"Esu koncertavęs su Simonu Donskovu ir net išėjęs į respublikinį eterį. Tad dainuoti viešai kompleksų neturiu", – patikino miesto vadovas.

R.Taraškevičiaus teigimu, jis be dvejonių nėrė į savotišką avantiūrą, sutikdamas patalkinti miesto garbę "Chorų karuose" ginsiantiems choristams ir atlikėjui Deviui. Tačiau ne vien dėl meilės muzikai.

"Man regis, kad kai šie jauni žmonės šiandien lieja prakaitą ir ruošiasi pasirodymams, neturėčiau likti nuošalyje. Esame viena šeima ir visi sergame už Klaipėdą", – patriotiškai kalbėjo meras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų