Pereiti į pagrindinį turinį

Klausytojus masins ir "muzikaliu" grybu

2009-07-09 23:59
Gyvybė: Klaipėdos koncertų salės darbuotojus pradžiugino šalia esančiame parkelyje išdygęs gražuolis.
Gyvybė: Klaipėdos koncertų salės darbuotojus pradžiugino šalia esančiame parkelyje išdygęs gražuolis. / Klaipėdos koncertų salės archyvo nuotr.

Gera muzika į dangų pakylėja ne vien žmogiškąją sielą – regis, parkelyje šalia Klaipėdos koncertų salės suskambusių melodijų garsai kaip eliksyras veikia ir aplinkinę augmeniją.

"Gal tai ir sutapimas, gal ir ne, tačiau po pirmojo mūsų surengto koncerto po atviru dangumi parkelyje išdygo baravykas. Štai dabar ir juokaujame, kad ir grybai nori klausytis muzikos", – šypsojosi Klaipėdos koncertų salės rinkodaros vadovė Gidonė Vaitkuvienė.

Pašnekovė šmaikštavo, jog nuo šiol klaipėdiečiai galės ne tik apsilankyti nemokamuose vasaros šeštadienių koncertuose, bet ir atsinešti pintines – esą veikiausiai greitai galima tikėtis gausesnio "pulkaunykų" derliaus.

G.Vaitkuvienė prisiminė, jog ankstesniais metais parkelyje pasitaikydavę aptikti ir kitokių grybų, tačiau baravykas išdygo pirmąkart – kaip spėjama, tam įtakos galėjo turėti iš miškingos vietovės atvežtas dirvožemis.

"Tai ne tas tikrasis baravykas, o šilbaravykis, tačiau vis tiek iš tos pačios "giminės". Kol buvo mažesnis, turbūt nepastebėjome, o kai palijo, išvešėjo. Grybas tikrai didelis, tvirtas, matyti, kad nesukirmijęs", – džiaugėsi G.Vaitkuvienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų