Per naktį milijonieriumi tapęs žmogus pats to dar nežino

  • Teksto dydis:

JAV vienoje Sietlo priemiestyje esančioje parduotuvėje buvo parduotas laimingas 754 milijonų dolerių vertės loterijos bilietas, pasakojama LNK reportaže.

Bilietą pardavusi parduotuvė gaus 50 tūkst. dolerių premiją, tačiau pats laimėtojas prizo dar neatsiėmė.

„Džiaugčiausi, jei tai būtų vienas iš mano kolegų, nes tada jis geriau praleistų laiką nei mes visi“, – sakė žurnalistų kalbintas Sietlo gyventojas.

Tai – antras kartas, kai „Power Ball“ pagrindinio prizo bilietas buvo parduotas Vašingtono valstijoje. Pirmasis laimėtas dar 2014 metais. Tada laimėtojas gavo 90 milijonų dolerių vertės aukso puodą. Jei atsiras laimingasis, laimėjęs beveik 800 mln. dolerių, jam visas laimėjimas bus išmokėtas iš karto, tiesa, per kelis kartus – dalimis. O vėliau per 29-erius metus bus mokamos papildomos išmokos, kasmet didėsiančios po 5 proc. Šis prizas – devintas pagal dydį JAV istorijoje.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Tikiuosi, kad laimėtojas liks paslaptyje, nes nenoriu, kad jį atakuotų daugybė žmonių, prašančių pagalbos“, – sakė vietos gyventoja.

Anot loterijos atstovų, dar vienas milijono dolerių prizas iš lapkričio mėnesį pirkto bilieto taip pat neatsiimtas. Loterijos laimėtojai turi 180 dienų atsiimti savo prizus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiesa

Kiesa  portretas
Ir kam mums tai žinot kad kažkoks jankis laimėjo tiek milijonų kur jeigu norės atsiimti visus pinigus iškart atskaičius mokesčius ir liks mažiau nei pusė tos sumos

TAIGI

TAIGI portretas
Vycka laimėjo

o pas mus

o pas mus portretas
jeigu per savaitę nepaskambini Telelotui tai visi laimėjimai pranyksta.Ir laimėjusio kampus bilietėlio jei nepatikrinai per mėnesį vėliau irgi pinigų negausi..Čia turbūt loterijos tokios pačios kaip str., tik ,,lietuviškos":D)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių