Neįprasta mityba: vyras valgo žalias kepenis ir sėklides

  • Teksto dydis:

Vyras, kurio gyvenimą pakeitė taip vadinama urvinio žmogaus dieta, atskleidė daugiau pikantiškų detalių apie keistus savo mitybos įpročius.

Brianas Johnsonas, dar žinomas kaip „Kepenų karalius“, kiekvieną dieną valgo žalias kepenis, sėklides ir kaulų čiulpus. Jis jau 20 metų gyvena laukinėje gamtoje ir laikosi mūsų protėvių mitybos įpročių.

Į Tarzaną arba senovės vikingą panašus vyras vadovaujasi „devyniais protėvių gyvenimo principais“, įskaitant griežtas mankštos, miego ir mitybos taisykles.

Pats vyras sako, kad jo tikslas yra gyventi taip, kaip tą darė žmonės prieš tūkstančius metų – be jokių šiuolaikinio gyvenimo patogumų.

Brianas socialiniuose tinkluose reguliariai dalijasi savo nuotraukomis ir vaizdo įrašais bei nevengia prieš kamerą užkandžiauti žalia mėsa. Anot jo, būtent ši mityba, kuomet suvartojamos visos gyvūno kūno dalys, užtikrina gerą jo sveikatą.

Vyras, kuriam yra per 40 metų, anksčiau gyveno gana įprastą gyvenimą ir netgi turėjo kelis verslus, tačiau vieną dieną sunkiai susirgo jo vaikai.

„Kuo daugiau mano berniukai bendravo su šiuolaikiniu pasauliu, tuo sunkesnės ir dažnesnės darėsi jų alergijos, – pasakojo jis. – Būnant lauke juos išberdavo, ir netgi žaidimai su šeimos šunimi sukeldavo dusulį, akių paraudimą ir slogą.“

Brianas sako, jog vieną dieną jo sūneliai tiesiog nustojo kvėpuoti. „Mums pasisekė – ligoninę pasiekėme pačiu laiku“, – prisiminė vyras.

Norėdami išsiaiškinti, kas kenkia judviejų vaikams, Brianas su žmona pirmiausia iš šeimos mitybos pašalino visą perdirbtą maistą.

„Mes pradėjome valgyti tą patį, ką valgė mūsų protėviai: vaisius ir daržoves, visas gyvūnų kūno dalis, įskaitant kepenis. Vos per dvi savaites pamatėme radikalius pokyčius mūsų berniukų sveikatoje, o taip pat ir mūsų pačių“, – sakė vyras, kuris iki šiol kiekvieną dieną suvalgo po porciją žalių kepenų.

Na, o kalbėdamas apie sėklidžių valgymą, Brianas tikina, jog tam tiesiog reikia nusiteikti: „Tai tik visuomenėje priimtos normos. Tereikia išeiti iš komforto zonos, kaip tai darydavo kiekvienas geras medžiotojas.“

Gydytojai rekomenduoja valgyti tik termiškai apdorotą mėsą ir kitus gyvulinės kilmės produktus. Žalios mėsos valgymas yra siejamas su salmoneliozės, listeriozės ir kitų sunkių ligų rizika. 

Pirminis šaltinis: www.anglija.today


Šiame straipsnyje: mitybažalia mėsamaistas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokas

Juokas portretas
Nesveika žalia mėsa ,nes nezinote ar gyvūnas sveikas. Negalima valgyti vadinamo Steiko kepsnio, man baisu ,kaip zmones patiki visokių idiotų ,maisto "gamintojų,".Iš kokių laukinių atkeliavo tas žalias kepsnys.Gal iš tokių maisto gamintojų, kurie nesugeba pilnai iškepto kepsnio pateikti, kad būtų greičiau pateikia pusžali ir sako, kad tai toks krosnys vadinasi ,"naujas receptas".Taip žudo tinginius, kurie tingi gaminti namie, o kiek dar visokio šlamšto suvalgo už didelius pinigus.Skanaus.

Pirmyn durneliai

Pirmyn durneliai portretas
Kiek dar durnių, psichinių ligonių pareklamuos žurnalistai. Prispunpaves raumenys auginančių preparatų, lygtai būtų kažkoks atradimas.Vienų raumenų prisijumpuoja, kitoje vietoje dingsta svarbūs vyriški butinumai,paskiau valgo gyvulių lytinius organus, noredami susigrąžinti ,ką prarado sinteniais preparatais, augindami raumenys.Yra sakoma, pažiūrėjus i uzaugintus raumenys ,pažiūrėk i vyro apačia ,žemiau diržo ,tada pamatysite ką jis turi tenai o tenai nieko nelieka.Ir visas išdidumas raumenų auginimo baigėsi.

TTT

TTT portretas
Ėsk ir toliau
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių