Pereiti į pagrindinį turinį

Iš nuvirtusių medžių – suoliukai vaikams

2010-08-19 15:27
Iš nuvirtusių medžių – suoliukai vaikams
Iš nuvirtusių medžių – suoliukai vaikams / Antano Slavinsko nuotr.

Ar jums taip pat susidarė įspūdis, kad kauniečiai dažniau yra linkę galvoti tik apie savo kiemą ir skųstis valdžia, užuot patys ėmęsi veiklos? "Kauno dienos" skaitytojai tikina: tai anaiptol nėra tiesa.

Kol, praūžus didžiajam škvalui, vieni skundžiasi, kad iš jų namų kiemų niekas neišveža gamtos stichijos nuverstų medžių, kiti puola juos pjaustyti ir ruošti malkas žiemai, o treti įžvelgia, kad juos puikiausiai galima panaudoti daugiabučių namų gyventojų gerovei.

Pavyzdys – originalumu nesiskundžiančių Kauno "Krėvėnos" daugiabučių namų bendrijos pirmininko Vaido Bardausko ir kiemsargio namų kieme suoliukais virtę audros išrauti medžiai. Ši iniciatyva pradžiugino nuolatinę dienraščio skaitytoją Ireną Karalkevičienę: bendrijos pirmininkas, susibendravęs su šalia gyvenančiu kiemsargiu, jau ne pirmą kartą imasi tokių iniciatyvų.

Prieš kurį laiką namų kieme savo rankomis įrengę vaikams krepšinio aikštelę, iniciatyvūs kaimynai ir šį kartą greitai sugalvojo, kaip originaliai ir naudingai likviduoti stichijos padarinius.

"Vieną vakarą vyrai susirinko ir, nužievinę medžius, juos impregnavę, sukalė suoliukus. Ir krepšinio lanką jie padarė, o dabar – tribūnas kiemo vaikams", – apie geranoriškus kaimynus pasakojo Irena.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų