Rekordinė skyrybų išmoka: prisiteisė daugiau nei 640 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Skyrybų išmoka, atimanti žadą. Tik tokiais žodžiais galima apibūdinti pinigų sumą, kurią Londono teismas įpareigojo Dubajaus šeichą sumokėti buvusiai žmonai, praneša LNK.

Iš Mohamedo bin Rašid Al Maktumo princesei Hayai priklauso daugiau nei 640 mln. eurų. Dalis išmokos tenka vaikams išlaikyti, taip pat – apsaugai jiems suaugus.

72-ejų Dubajaus Emyratų valdytojas jau seniai teismuose kovoja su buvusia 47-erių žmona, gyvenančia Londone su dviem poros – dvylikos ir devynerių metų – vaikais. Su princese Haja šeichas pagal šarijato teisę išsiskyrė 2019-aisiais, jai nežinant. Pernai Londono teismas nusprendė, kad šeichas prieš princesę surengė baimės ir bauginimo kampaniją, todėl ji buvo priversta bėgti iš Dubajaus. Esą Mohamedas leido naudoti šnipinėjimo programinę įrangą, kad būtų įsilaužta į buvusios žmonos telefoną. Pasak teisėjo, emyras priekabiavo prie jos ir ją baugino ir prieš jos išvykimą į Angliją, ir vėliau.

Princesė su vaikais gyvena name netoli Kensingtono rūmų, iš tėvo velionio, Jordanijos karaliaus Husseino, paveldėtoje valdoje į vakarus nuo Londono. Pora susituokė 2004-aisiais, tai buvo antra oficiali šeicho santuoka. Šeichas Mohamedas palaiko glaudžius santykius su britų karaliene – kaip ir ji, domisi žirgų lenktynėmis.

Anksčiau didžiausia teismo priteista skyrybų išmoka Didžiojoje Britanijoje buvo maždaug 530 mln. eurų., 2016-aisiais skirta Rusijos milijardieriaus buvusiai žmonai Tatjanai Achmedovai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joooo \\\\\.../////

Joooo   \\\\\...///// portretas
Barachudai Kristutei į tik krūmus lysti.

Anonimas

Anonimas portretas
Pelningai pardave plaukuotą skylutę, dabar visos pavydės tokio biznio.

pagarba

pagarba portretas
Planetos Moteris. Bravo.. Senuks šiechas ilgai netrauks....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių