Technologijų stebuklas: atgyjantys piešiniai su „sidabriniu“ rašikliu

  • Teksto dydis:

Neabejotina, kad toks išradimas turi daugybę galimybių, nors mes dar tiksliai ir nežinoma, kokių... Bet tai išsiaiškinti padės šį rašiklį su sidabro rašalu įsigiję vartotojai.

Tokijuje įsikūrusi bendrovė „AgIC“ sukūrė rašymo priemonę, kuri leidžia konstruoti elektros grandines. Kompanijos pavadinimas remiasi sidabro trumpiniu periodinėje cheminių elementų lentelėje -Ag ir žodžių „Ink Circuit“ (rašalo grandinė) inicialais -IC.

Iš pirmo žvilgsnio šis prietaisas atrodo kaip įprastas rašiklis. Tačiau dėl rašalo elektrinio laidumo su juo nupieštą piešinį galite paversti į veikiančią elektros grandinę.

Vaizdo įrašas, kurį sukūrė interneto svetainė „Vocativ“, parodo praktinius šio įrankio pritaikymo būdus. Juo galima ne tik elektronikos subtilybių pamokyti savo vaikus, bet ir pasilinksminti patiems.

Prie idėjos įgyvendinimo prisidėjo finansavimo platforma „Kickstarter“, joje 2015 metais surinktos lėšos padėjo šį produktą padaryti prieinamą visiems.

Rašiklį su sidabro rašalu galima nusipirkti „AgIC“ interneto parduotuvėje už 14,99 dolerių. Tačiau reikia turėti omenyje, kad jis garantuotai veiks tik ant specializuoto popieriaus, kurio taip pat galima įsigyti minėtoje parduotuvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
OOOOO!!! Eurika-atradimas...exelent!! Visada japonai --mazuciai,,bet tai protavimo virshune !! liuks!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių