Pereiti į pagrindinį turinį

Į Pažaislio muzikinę sceną žengia „Antikvariniai Kašpirovskio dantys”

2017-07-31 07:59
DMN inf.

Rugpjūčio 2 d. „Pažaislio liepų alėjos vakarų“ muzikinius vasaros trečiadienius paįvairins grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertas. Grupės pavadinimas ir kūryba „linksmai beprotiškos“ muzikos mėgėjų ausis kutena jau daugiau nei dešimt metų.

Grupė – stereotipus laužantys muzikos padūkėliai. Reaguodami į šių dienų gyvenimo ritmą ir atakuodami stipria energetika bei aktyvumu, muzikantai sudaro tai romantikų, tai chuliganų įspūdį. Polka, postpankas ir mariači, širdį draskančios baladės ir psichodelinės reprizos padeda apdainuoti šių dienų aktualijas – nusikalstamumą, buitines realijas, absurdišką madų vaikymąsi ir, žinoma, meilę.

Grupės simbolis ir garbės narys, be kurio neapsieina nei vienas pasirodymas, – pagal slaptus brėžinius pagamintas gramofonas. Iš jo virstantys dūmai išlaisvina vaizduotę! O scenoje vykstantis šėlsmas, kuriame netrūksta teatrališkų akcentų, įtraukia į pasirodymą kiekvieną, kuriam nesvetimas humoras. Vakaro metu skambės senos, klausytojų jau pamėgtos dainos bei kūriniai iš naujausio albumo „Problematika“, pristatyto šių metų pradžioje.

Rugpjūčio 2 d. 19 val. praleisti kartu laiką kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“.


Koncertų ciklas „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje ir pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai ar net praturtėti ir atrasti gerovę muzikoje (esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus). Prieš koncertus žiūrovai galės pasigrožėti naujausiais „Mercedes-Benz“ modeliais. Daugiau informacijos galite sužinoti čia.

Bilietus platina www.tiketa.lt bei likus valandai iki renginio pradžios prie įėjimo į Karietų aikštę.

Bilietų kainos: 10-20 eurų (prie staliukų su aptarnavimu).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų