Pereiti į pagrindinį turinį

A. Ivanauskas Kaune pristatys knygą „7 ingredientai vaikams“

2016-04-14 07:05
DMN inf.

Jei sukate galvą, kaip suformuoti tinkamus vaiko mitybos įpročius, ar nežinote, kaip spręsti situacijas su vaikais „nenoriu, nemėgstu, nevalgysiu", virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas siūlo sprendimą – drauge su vaikais suktis virtuvėje!

Visai neseniai knygų lentynose pasirodžiusi Alfo Ivanausko knyga „7 ingredientai vaikams“ – tai knyga, rašyta bendradarbiaujant su dietologais, pedagogais ir vaikų psichologais, kuri padės atsakyti į daugybę klausimų, kylančių su vaikais prie stalo: nuo sveikos mitybos iki smagaus užsiėmimo gaminant patiekalus patiems vaikams.

„Šia knyga siekiame parodyti vaikams, kaip smagu būti virtuvėje, ir kad pasakymas „sveikas maistas“ nereiškia, jog bus kalbama vien tik apie daržoves ar becukrį maistą: sveikas maistas – tai gamintas savomis rankomis ir su meile“, - sako knygos autorius Alfas Ivanauskas.

Naujoji VMG knyga skirta ne tik vaikams nuo 3 iki 13 metų, bet ir jų tėveliams. Iš šios knygos vaikai patys išmoks pažinti ne tik įvairius virtuvės ir stalo įrankius bei prietaisus, bet ir skirtingus ingredientus, kurie neatsiejami nuo sveiko ir skanaus maisto. Atraktyviai pateiktoje knygoje atskleidžiama, kaip vyksta maisto gamybos procesas, ką galima aptikti sode, darže ar miške. Alfas Ivanauskas priduria: „Mums svarbiausia dovanoti vaikams pažinimo pojūtį, todėl nebėgame net nuo tokių temų, kaip traškučiai ar gazuoti gėrimai – pažinimas turi būti visapusiškas“.

„7 ingredientai vaikams“ – tai ne tik knyga apie maistą, bet ir apie tėvų ir vaikų laisvalaikį: „Kurdami šią knygą, galvojome apie ją ir kaip apie tėvų ir vaikų bendrą laiko praleidimo būdą. Nors daug užduočių iš knygos vaikas galės atlikti pats ir taip ugdyti savo savarankiškumą, tačiau ne vienoje vietoje jam reikės jūsų pagalbos. Tad džiaukitės kulinariniais atradimais kartu!“, - pažymi A. Ivanauskas.

Balandžio 17 dieną (sekmadienį), 15 val. knygyne „Vaga“ (PLC „Mega“) kviečiame į susitikimą su A.Ivanausku ir knygos „7 ingredientai vaikams“ pristatymą. Renginyje autorius pasakos apie knygos personažus, o kūrybinių dirbtuvių metu – vaikai patys galės pasigaminti nesudėtingus patiekalus.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų