Karmėlavos seniūnija įsitraukė į „Gatvės roko“ festivalį

  • Teksto dydis:

Karmėlavos seniūnija sėkmingai įsitraukia ir tampa Europos kultūros sostinės dalimi. Šioje seniūnijoje palengva auginamas Roko festivalis ir didinamas seniūnijos žinomumas ir populiarumas.

O mažiausi seniūnijos gyventojai taip pat norėjo prisidėti prie šios idėjos įgyvendinimo ir seniūnijos garsinimo.

„Gatvės rokas“ 2019 m. birželio 18 d. prasidėjo Karmėlavos lopšelyje-darželyje „Žilvitis“ rokenrolišku sienografijos darbu, kurį įgyvendinti padėjo menininkai Tadas Vincaitis-Plūgas ir jo kolega Edvardas Šeputis.

Pasak įstaigos vadovės Irmos Černajūtės, šie menininkai, savo srities profesionalai gebėjo numatyti mintį ir idėją, kuri bendrintų visą bendruomenę startuoti Roko ritmu, bet nenutoldami nuo įstaigos vizijos, kuri yra – „Džiaugsmingos vaikystės namai“.

Ateities mokyklą vaizduojamės, kaip tam tikrą visuomenės dalelę – bendriją, kurią sudaro ugdytiniai, pedagogai, tėvai ir seniūnija, kurioje gyvena. Jų bendras tikslas – brandinti jauną žmogų, atverti jam tobulėjimo kelius. Didelį ačiū tariame „Roką“ įsivaizduoti ir pajusti padėjusiems IRON X baikeriams, vaikai nuo motociklų negalėjo atitraukti akių.


Plieninių žirgų vairuotojai vedini vaikų, taip pat prisidėjo prie vizijos įgyvendinimo tapant ant sienos. Vaikai buvo pasveikinti ir apdovanoti IRON X atstovų atminimo dovanomis, su kuriomis galėtu toliau plėtoti rokenrolišką meną popieriaus lape.

Siena 30 m. ilgio sujungė visą bendruomenę bendrai vizijai įgyvendinti, dalyviai: darželio vadovė Irma Černajūtė su savo aktyviais pedagogais, darbuotojais, ugdytiniais ir tėvais,  seniūnė Violeta Armolaitienė, B. Buračo gimnazijos direktorė Rima Kuktienė, Ramučių kultūros centro direktorė Živilė Girdauskaitė-Jurgaitienė, Bendruomenės centro „Židinys“ pirmininkė Elena Zavodskienė ir Kaunas 2022 organizacinės komandos nariai.

Nuotraukos: Daina Binkevičienė „Skruzdėliukų fotostudija“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulutė

Saulutė portretas
Naujas vėjas, nauji išūkiai, super suvienita komanda, laimingi vaikai!

Edith Bryan

Edith Bryan portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

KULTŪROS CENTRAS

KULTŪROS CENTRAS portretas
Baikeriai ir lopšelis darželis??? Organizatoriams fantazijos matyt pritūko...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių