Pereiti į pagrindinį turinį

Šokėjai Matricai – naujas darbo pasiūlymas (vaizdo įrašas)

Matrica keičia profesiją ir ieško naujo darbo. Ar ji susigundys vyriausio bocmano Karolio Luzgausko pasiūlymu nešioti burgerius?

Organizatorių nuotr.

„Norėčiau būti stiuardese, kaip Britney Spears“, – Algirdo Stonio paklausta apie svajonių darbą, praėjusios pokalbių laidos „Stonio Show“ herojė, striptizo šokėja Matrica leido suprasti, kad ant stulpo ji nežada ilgai suktis. Šiuo metu jauna mergina lanko masažo kursus ir intensyviai verčia darbo skelbimus. Tiesa, pradėjusi paieškas Matrica suprato, kad jos niekas nelaukia nei atviromis durimis, nei išskėstomis rankomis. Daug kur reikalinga darbo patirtis, o kaunietė jos neturi. Kitiems gi kliuvo ankstesnioji kandidatės veikla – šokiai.

Sužinojęs apie nesėkmingas darbo paieškas, A. Stonys Matricą darsyk pasikvietė į laidą, tuo metu „Kentucky big burger by Bocmanas“, kuriame vyksta laidos filmavimai, šeimininkas, verslininkas Karolis Luzgauskas merginai pateikė intriguojantį pasiūlymą – padavėjos darbą greito maisto restorane, pačioje Kauno širdyje.

„Žmogaus negalima vertinti pagal jo išvaizdą, aprangą ar ankstesnius darbus. Juolab, kad Matrica nieko blogo ir nedarė. Aš manau, kad kiekvienas mūsų yra nusipelnęs pabandyti“, – K. Luzgauskas tikino, atsakymo iš Matricos dar nesulaukęs.

Kaip tik dabar šokėja ruošiasi vienam darbo pokalbiui. Šiam nepasisekus, ji žadėjo ateiti pas vyriausią bocmaną Karolį.

„Mes Matricai suteikiame darbo šansą, o visa kita priklausys nuo jos pačios. Norėti ir sugebėti yra du skirtingi dalykai“, – K. Luzgauskas tikino, kad sukirtus rankomis naujoje vietoje Matricos lauktų ne tik gera muzika ir smagus kolektyvas. – Padavėjo darbas sudėtingas, tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Žinau, ką sakau, nes pats esu ne tik savininkas. Jei reikia – aš ir virtuvės šefas, ir padavėjas.“

K. Luzgauskas pasakojo, kad „Kentucky big burger by Bocmanas“ šeimą visai neseniai papildė jauna krepšininkė, kuriai bendrauti su klientais ir nešioti burgerius ar gaivinančius gėrimus sekasi ne prasčiau, nei mėtyti į krepšį. Jei kolektyvą papildys Matrica, dirbti esą bus dar smagiau.

Daugiau apie K. Luzgausko pasiūlymą ir Matricos svarstymus pokalbių laidoje „Stonio Show“ 19 val. portale kauno.diena.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų