Pereiti į pagrindinį turinį

Vandenlenčių parkas kviečia rudenį pasitikti aktyviai

2016-08-31 10:05
DMN inf.

Rugsėjo 3 d., šeštadienį, kauniečiai ir miesto svečiai laukiami „Dock7“ vandenlenčių parko rudens šventėje Noreikiškėse. Šventės pradžia – 12 val.

Ši nedidelė šventė skirta padėkoti visiems parko lankytojams ir Kauno rajono administracijai už pagalbą įgyvendinant šį projektą. Renginyje dalyvaus ir pats Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Šventės dalyvių laukia „Boardsports“ komandos ir Lietuvos čempiono Jono Kriščiūno pasirodymai. Drąsiausieji galės patys išbandyti šį stipriai Lietuvoje populiarėjantį sportą.

Vandenlenčių parkas savo veiklą pradėjo tik prieš keletą mėnesių, tačiau per šį trumpą laiką sulaukė didelio dėmesio ir pelnė bene lankomiausio vandenlenčių  parko vardą. 

Parko lankytojams siūlomos individualios treniruotės prižiūrint profesionalams. Dėl to kiekvienas plaukimas tampa lyg sportas su privačiu treneriu. Naujokams pristatomas išsamus instruktažas, kaip elgtis vandenyje, įteikiamas šalmas su mikrofonu, kuris leidžia viso plaukimo metu tiesiogiai bendrauti su operatoriumi ir treneriu.

Be to,  „Dock7“ vandenlenčių parke pastatyta naujausia Vokietijoje gaminama linija, kuri naudojama net ir pasaulio čempionatuose. Kitą sezoną parkas startuos su dar viena linija, kuri bus skirta vaikams ir pradedantiesiems.

Į šventę kviečiami ne tik šio sporto gerbėjai, bet ir visi, kurie mėgsta aktyvų gyvenimo būdą. 

Daugiau informacijos – www.dock7.lt ir „Facebook“ paskyroje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų